Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 665 - 672 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    nerde o günler bak kenti sürünürken elin abd lisi ingilizi aldı yüklüde sermaye artırdı 50 tl lik hisse 4000 tl ye gitti zamanında istanbul motorpiston vardı morgul aldı fmızp oldu 13 tlden 1800 e gitti bölündü nasıl olsa bizim müslümanlar bize yedirmiyor hiç olmazsa yabancılar bari hissemize sahip çıkar bak o zaman bu hisse nerelere gidiyor ne karlar ediyor görürüz.
    Bu konuda sana katılmıyorum.
    Kent dedigin yüzde 1 bile olmayan halka açıklık orani vardı.
    Mal ellerinde oldugundan istedikleri yere götürdüler.
    Yapilan hataları müslüman ismine mal etmek hatadır.
    Adam bir hadisi şeriften bahsetti diye dindar mi oldu yani.
    Bu memlekette okullarda din ögretildi mi ki milletten dürüstlük bekliyoruz.
    Din öğretilmedigi gibi kucuk yasta davranis ta öğretilmedi.
    Atilan kemalist ve leninist tohumlar meyvelerini verdi desek daha dogru olur.
    Yoksa lafa degil icraata bakar islamiyet.
    Allah herkese yaptığınin karsılığıni soracaktir.
    Dindar ya da dinsiz kimseye hatalari için ayrıcalık yapmaz.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Bu konuda sana katılmıyorum.
    Kent dedigin yüzde 1 bile olmayan halka açıklık orani vardı.
    Mal ellerinde oldugundan istedikleri yere götürdüler.
    Yapilan hataları müslüman ismine mal etmek hatadır.
    Adam bir hadisi şeriften bahsetti diye dindar mi oldu yani.
    Bu memlekette okullarda din ögretildi mi ki milletten dürüstlük bekliyoruz.
    Din öğretilmedigi gibi kucuk yasta davranis ta öğretilmedi.
    Atilan kemalist ve leninist tohumlar meyvelerini verdi desek daha dogru olur.
    Yoksa lafa degil icraata bakar islamiyet.
    Allah herkese yaptığınin karsılığıni soracaktir.
    Dindar ya da dinsiz kimseye hatalari için ayrıcalık yapmaz.

sevgili hocam haklısın ben yanlış yorum yaptım inanmadan dincilik yapan dinciler demem gerekirdi mesele kent meselesi degil mesele hep bana hep bana diyen sonradan görme yeşil dolara tapanlara bak bir örnek daha vereyim fmızp bfren de yabancılara satıldı ve şirketleri toparladılar aslında benim ülkemin fabrikalarının başkalarına hacad mecat ucuzca başkalarına satılması inan içimi yakıyor ama yabancı da aldıgı şirketi derleyip toparlıyor ve iyi karlar da ediyor bizim patron takımı da yeni yatırım yapıp ileri daha ileri gitmek istemez gibi sadece zengin olma peşinde ben bu açıdan örnek verdim
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3. Firsat oldukca alip ortalama dusurd ve ins daha cok alacagim. Nasilsa hareketleri belli. Acelesi olmayan icin guzel firsatlar bunlar ins

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili hocam haklısın ben yanlış yorum yaptım inanmadan dincilik yapan dinciler demem gerekirdi mesele kent meselesi degil mesele hep bana hep bana diyen sonradan görme yeşil dolara tapanlara bak bir örnek daha vereyim fmızp bfren de yabancılara satıldı ve şirketleri toparladılar aslında benim ülkemin fabrikalarının başkalarına hacad mecat ucuzca başkalarına satılması inan içimi yakıyor ama yabancı da aldıgı şirketi derleyip toparlıyor ve iyi karlar da ediyor bizim patron takımı da yeni yatırım yapıp ileri daha ileri gitmek istemez gibi sadece zengin olma peşinde ben bu açıdan örnek verdim
    Dostum seni anlıyorum.
    Sozlerim şahsına degil durum tesbiti icindi.
    Bu memleket neler gördü neler.
    Din kılığına girip sari kızlarla dans eden sarlatanlar, menfaati icin her yerde parmagı olan munafiklar, imamlık yapan ateistler, imam hatip ve ilahiyat fakultelerinde öğrencileri dinsizlestiren hocalar.
    Böyle bir memlekette yapilan hatalar insanlarin dunyaperestlik hissinden geliyor.
    Dürüstlük sadece müslümana ait bir sıfat degil.
    Neticede her insan ALLAH in yarattığı bir kuldur.
    Bazen kâfir, müslümanda bulunan sifatlara sahip olabilir.
    Müslüman da kafirde bulunan sifatlara sahip olabilir.
    Yani kafirin her hâli kafir olmayabilir.
    Müslüman inda her hâli müslüman olmayabilir.
    Fakat rehberimiz ve örnek alacağimiz tek zat şaşırmayan ve şaşırtmayan peygamberimizdir.
    Zaten kur' an kafirleri değil daima müslümanları uyarmak icin hükümler icerir.
    Çünkü insan daima hatirlatilmaya ihtiyac duyar.
    Çabuk unutur insan.
    Kafirleri ise sadece imana davet eder
    Seviyorum sizleri.
    Yazilarda duygular pek görünmez fakat karakter analizi icin ipucu icerir.

5. Bagfaş yaklaşık yüzde 35 Kar marjı ve ciro 745 ten 1 milyon a iken eggub nasıl olurda ciro yerinde sayar gübre segmenti liman gelirlerine yük olur aşağı çeker üstelik ciro yerinde saymış gübre fiyatları rekor kırdı navlun rekor kırdı ve üstelikte gelirler liman dolar ile ben bulamadım neden acaba sizler ne düşünüyorsunuz

http://www.kinay.com/sayfa/88/Limser%20Hizmetleri

http://www.keyege.com.tr/#!/pageAbout

6.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Bagfaş yaklaşık yüzde 35 Kar marjı ve ciro 745 ten 1 milyon a iken eggub nasıl olurda ciro yerinde sayar gübre segmenti liman gelirlerine yük olur aşağı çeker üstelik ciro yerinde saymış gübre fiyatları rekor kırdı navlun rekor kırdı ve üstelikte gelirler liman dolar ile ben bulamadım neden acaba sizler ne düşünüyorsunuz

http://www.kinay.com/sayfa/88/Limser%20Hizmetleri

http://www.keyege.com.tr/#!/pageAbout
    Cvb basit...Bagfas sıkıntılı günler geçiriyordu...Gözaltı pazarına kadarS indi...Kurtarmak için ne yapması gerekirdi...Ege gübre min değerini herkes öğrenmeye başladı...Toplanıncaya kadar ne yapılması gerekiyorsa onu yapacaklarını sanıyorum...Ama eninde sonunda gerçek değerini bulcağını inanıyorum...Sonuç patron ne derse o gerisi hikaye...
    Burada, tarafımdan yapılan yorum ve görüşler, YATIRIM TAVSİYESİ NİTELİĞİ kapsamında değildir.
    Borsada fırsatlar bitmez!!!Yeterki Rabbim Nasip etsin kazanmayı!!!

Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •