Sayfa 84/181 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1441 madde; 665 - 672 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Rasyolar düşecektir mutlaka. Ama piyasa tek seferlik geliri baz almaz.
    Zaman ihtiyaçı var. Mal el değiştirsin, toplansın. Sonra sektördeki olumlu gidişata ön sıradan ayak uyduracaktır bence. Ytd
    Beni neden anlamıyorsunuz )
    Diyorumki; an itibariyle;
    smrtg----pd/dd:27, f/k:81
    alfas-----pd/dd:16, f/k:24
    astor-----pd/dd:10, f/k:23
    gesan----pd/dd:10, f/k:27
    eupwr----pd/dd:19, f/k:44

Şimdi bu rasyolara göre eupwr pahalı diyenler olabilir ancak eupwr 1.çeyrekten sonra halka arz olduğu için halka arz geliri 1.çeyrek finansallarında yok. Olmadığı içinde şirketin rasyoları yüksek. Halka arz geliri 2.çeyrek bilançosunda görüleceği için 2.çeyrek bilançosu geldiğinde pd/dd:6, f/k'da gelen net kara göre 23 civarına (kabaca) inecek. Yani demek istediğim aslında eupwr rakiplerinin yarısı kadar pd/dd değerine sahip. Elbette sadece bu rasyolara bakarak bir şirket için pahalı veya ucuz denemez ancak yine de önemli bir göstergedir. Yoksa bir kez olan halka arz gelirini piyasa tabiki fiyatlamaz.
    Y.T.D.

2.  Alıntı Originally Posted by bir garip keloğlan Yazıyı Oku
    Beni neden anlamıyorsunuz )
    Diyorumki; an itibariyle;
    smrtg----pd/dd:27, f/k:81
    alfas-----pd/dd:16, f/k:24
    astor-----pd/dd:10, f/k:23
    gesan----pd/dd:10, f/k:27
    eupwr----pd/dd:19, f/k:44

Şimdi bu rasyolara göre eupwr pahalı diyenler olabilir ancak eupwr 1.çeyrekten sonra halka arz olduğu için halka arz geliri 1.çeyrek finansallarında yok. Olmadığı içinde şirketin rasyoları yüksek. Halka arz geliri 2.çeyrek bilançosunda görüleceği için 2.çeyrek bilançosu geldiğinde pd/dd:6, f/k'da gelen net kara göre 23 civarına (kabaca) inecek. Yani demek istediğim aslında eupwr rakiplerinin yarısı kadar pd/dd değerine sahip. Elbette sadece bu rasyolara bakarak bir şirket için pahalı veya ucuz denemez ancak yine de önemli bir göstergedir. Yoksa bir kez olan halka arz gelirini piyasa tabiki fiyatlamaz.
    Y.T.D.
    hiç pahalı demiyorum ben güçüm yettigince topluyorum zaten bir kaç bilanço sonra bu fiyatları cok ararız..
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

3. Yeni bir hisse. Pahalı ucuz tartışması anlamlı değil.
    Burada önemli olan sektördeki gelişim ve yatırımlar...Bunlara odaklanmak lazım.
    Bilançolar daha iyi geldikçe rasyolar normalleşir.

4.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yeni bir hisse. Pahalı ucuz tartışması anlamlı değil.
    Burada önemli olan sektördeki gelişim ve yatırımlar...Bunlara odaklanmak lazım.
    Bilançolar daha iyi geldikçe rasyolar normalleşir.
    aynen katılıyorum ..bol kazançlar ...

5. 8550 ,8650 de tutunursa daha şık olur ...

6. şu ana kadar üretilen paneller sadece kendi ihalede aldıgımız işlere yetiyormuş...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

7. 6500 mk. bina almışlar... Gerekli makine ekipman yatırımı yapılarak, mevcut ürün çeşitliğinin ve mevcut üretim kapasitesinin artırılmasına yönelik faaliyet gösterilmesi için alım gerçekleştirilmiştir.

8. [emoji736]Europower Enerji Şirketi #EUPWR Ankara Sincan'da bulunan 6.760 m² yüzölçümüne sahip fabrika arsasını ve binasını 72.994.800 TL bedelle satın aldığını bildirdi.

[emoji736] Yatırımcılarına duyurulur [emoji106]

#borsa #hisse #cwene

Sayfa 84/181 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •