Hisse... fiyatı...1.21 dolar....takabül ediyor....!!!!!!!!!!!
Hisse... fiyatı...1.21 dolar....takabül ediyor....!!!!!!!!!!!
--alıcıyı beğendim... yatırım yapmaya devam...
--bundan sonra şirketin gerçek değeri ortaya çıkacaktır...
--KOÇ gurubunun bu kadar aç gözlü olacağı hiç aklıma gelmemişti...
Kchol/ Tatgd
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Koç grubu yine çok iyi iş çıkardı hisse düşemez artık fiyat belli ortada hissenin ölüsü artık 1,21 USD ölüsü bu çağrı fiyatı bu dolar alacağına millet Tatgd alır. çünkü rakam orada çağrı fiyatı belli oldu. Alıcı olan tat bakliyat artık 1.5 doların altında hisse kaptırırsa çağrıdan hisse toplayamaz. izleyelim bakalım artık kap haberi geldi yarın hacimli agresif bir gün olur. Tat bakliyat ucuz mal toplamayı başaracak mı göreceğiz.
"iyi olan kazansın"
Devir öncesinde, Tat Gıda'nın sahibi olduğu Ram Dış Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %7,5'ine denk gelen toplam 449.999,32 TL nominal değerli paylar ile Düzey Tüketim Malları Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %1,1'ine denk gelen toplam 64.797,70 TL nominal değerli paylar Koç Holding tarafından satın alınacaktır.
--bu iştiraklerin satışından gelen para TAT GIDA ya gelecek dönemki bilançoda iştirak satışı geliri olarak yansıyacak yani diğer faaliyet karı içinde hesaplanacak...
Yer İmleri