Sayfa 84/152 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon
Arama sonucu : 1216 madde; 665 - 672 arası.

Konu: TATGD - Tat Gıda

1. Hisse... fiyatı...1.21 dolar....takabül ediyor....!!!!!!!!!!!

2.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Satıldı ise....satış haberi bekleniyor....

Genelde satış haberleri spk ya nasıl geliyor.....antin kuntin işler ....alavere dalavere.....

200 milyon dolara satıldı diyelim....spk ya diyor ki.....100 milyon dolar....!!!!!!!!

Boynuzlu holding bunu yaparmı yapar....

Kralını yapar....!!!!!!!!!!

Tebrikler.....BADDOG.....!!!!!!!!!!.....MAHLUKAT ELLERİNDEKİ HİSSELERİ BOŞALTANA KADAR....KAP HABER GELMEDİ....GELEN HABER...ALAVERE DELAVERE...BİTMİŞ BU ÜLKE....

--alıcıyı beğendim... yatırım yapmaya devam...

--bundan sonra şirketin gerçek değeri ortaya çıkacaktır...

--KOÇ gurubunun bu kadar aç gözlü olacağı hiç aklıma gelmemişti...

Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    --son 2 yılda hem bilançolarda hem de borsada-tahtada çok alengirli işler çeviriyorlar...

--hem de bodoslama, kör kör parmağım gözüne...

--neden, niçin yapıyorlar, anlamak zor...ihtiyaçlarımı var??..
    --ihtiyaçları varmış; toprak doyursun gözlerini...

Kchol/ Tatgd

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. Koç grubu yine çok iyi iş çıkardı hisse düşemez artık fiyat belli ortada hissenin ölüsü artık 1,21 USD ölüsü bu çağrı fiyatı bu dolar alacağına millet Tatgd alır. çünkü rakam orada çağrı fiyatı belli oldu. Alıcı olan tat bakliyat artık 1.5 doların altında hisse kaptırırsa çağrıdan hisse toplayamaz. izleyelim bakalım artık kap haberi geldi yarın hacimli agresif bir gün olur. Tat bakliyat ucuz mal toplamayı başaracak mı göreceğiz.
    "iyi olan kazansın"

Devir öncesinde, Tat Gıda'nın sahibi olduğu Ram Dış Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %7,5'ine denk gelen toplam 449.999,32 TL nominal değerli paylar ile Düzey Tüketim Malları Sanayi Pazarlama ve Ticaret A.Ş.'nin sermayesinin %1,1'ine denk gelen toplam 64.797,70 TL nominal değerli paylar Koç Holding tarafından satın alınacaktır.

--bu iştiraklerin satışından gelen para TAT GIDA ya gelecek dönemki bilançoda iştirak satışı geliri olarak yansıyacak yani diğer faaliyet karı içinde hesaplanacak...

Alıntı Originally Posted by LORE Yazıyı Oku
    Koç grubu yine çok iyi iş çıkardı hisse düşemez artık fiyat belli ortada hissenin ölüsü artık 1,21 USD ölüsü bu çağrı fiyatı bu dolar alacağına millet Tatgd alır. çünkü rakam orada çağrı fiyatı belli oldu. Alıcı olan tat bakliyat artık 1.5 doların altında hisse kaptırırsa çağrıdan hisse toplayamaz. izleyelim bakalım artık kap haberi geldi yarın hacimli agresif bir gün olur. Tat bakliyat ucuz mal toplamayı başaracak mı göreceğiz.
    --SPK nın bu fiyatı kabul edeceğini de düşünmüyorum...değerleme raporu isteyebilir...SON ZAMANLARDA BORSAYA AÇILAN GIDA ŞİRKETLERİNİN değerlemesini yapan kurumlara yaptırsa iyi olur...

--KOÇ GURUBU, tat gıda yı bu fiyatlardan halka arz eder miydi?

Sayfa 84/152 İlkİlk ... 3474828384858694134 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •