Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 665 - 672 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XXI

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Küçük odayı kelebek basmış, baktım, ramazanda işyerinin metrodan verdiği ramazan kolisindeki pirinç, nohut, kırmızı mercimek filan hepsi kurtlanıp kelebeklenmiş, kapalı naylon kiloluk şekerlere bile girmişler. Hepsini attım. Daha önce hiç böyle birşey görmemiştim...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    ben artık ipin ucunu iyice kaçırdım
    sinopun köylü pazarında
    100 tl ye bamya
    40-50 tl ye domates
    25 tl ye slatalık
    12 tl ye kavun-karpuz
    50 tl ye yeşil taze fındık
    100 tl ye incir
    40 tl ye yeşil biber alıyorum

köylü teyzeler organik diye her hafta beni ..kiyorlar.
    alışmış kudurmuştan beterdir diye boşuna demiyorlar
    bende her hafta gidip onlara organik organik ...tiriyorum kendimii
    benim sözümde köylü milletin anasını belleyendir oldu.
    Metro markette yerli tohum domates 30 tl.sivri domates 7 tl.
    File + metro yapıyorum yıllardır varsa yakınlarda tavsiye ederim

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    AVM'lerde bazen tuvalete giriyorum. Bazı sığırlar orada taharet musluğunu sonuna kadar açık bırakıp çıkmışlar, ülkede ve İstanbul'da bu kadar susuzluk tehlikesi varken nasıl böyle bir pislik yapabiliyorlar anlayamıyorum...Ben gördüğümü kapatıyorum ama belli bir kesim bilerek mi yapıyor diye de şüpheleniyorum...

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Borsada 2 gün sağlam düşüş bekledim, yapmadılar, bugün beklemezken fena çakmışlar valla...

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Son dakika haberi... Eşitlik Gelecek toplantısında açıklamalarda bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İktidar 21 yıldır neden kadınların hakkını teslim etmedi? dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca, Adalet ve ahlak anlayışı olmayan iktidar sorunları çözebilir mi? İktidarın siyasi ve ahlaki meşruiyeti yok. dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

Vay...!

Hemen topla meclisi, kaldir dokunulmazligini, yargila , at Silivri'ye.

Sonra enflasyonu tek haneye indirecez palavralarina devam et. Arada, yav kim yapti be emekli zamlarini bu kadar dusuk diye homurdan ki, basinc azalsin.

Elini tutan mi var.

Kılışlaroğlu nu kasetle kim muhalefetin başına getirdiyse memleketin muhalefet imkanını bilerek bitirdi. Kasetle gelen ancak başka bir kasetle gider aynı getiren tarafından.

Baykalın kaseti muhalefetin uzun süreliğine bittiği gündü. Kılışlaroğlu muhalefeti yok etme projesidir. Geldiği günden beri hiçbir önemli başarısı yoktur. Birtek İmamoğlu ve Yavaş ın seçimleri kendi imkanları ile kazanmaları dışında hiçbir başarıdan söz edilemez.

Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Küçük odayı kelebek basmış, baktım, ramazanda işyerinin metrodan verdiği ramazan kolisindeki pirinç, nohut, kırmızı mercimek filan hepsi kurtlanıp kelebeklenmiş, kapalı naylon kiloluk şekerlere bile girmişler. Hepsini attım. Daha önce hiç böyle birşey görmemiştim...
    sıcaklarda daha hızlı güvelenir
    mukakkak koyduğun kutunun içine bol miktarda kaya tuzu at eğer paketleri açmışsan içine sofra tuzu koy
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Metro markette yerli tohum domates 30 tl.sivri domates 7 tl.
    File + metro yapıyorum yıllardır varsa yakınlarda tavsiye ederim
    bunlar çok farklı hakiki organik ağzına attın mı farkını anlıyorsun ama çok pahalı gerçi verdiğim paraya değiyor
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    içinde rutubet olan her besin maddesi o rutubeti dışarı salmak ister,
    yaz üstüne bir de kapalı ve sirkülasyonu olmayan küçük oda, çare bez torba, naylon rutubete böcek ve kelebek yaptırır..

Sayfa 84/1001 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •