Düþük sermayelilerde bir hacim artýþý ve kipirdanma var genelde bizimki de bu kervana katilsa guzel olur simdilik emare yok
GM 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Düþük sermayelilerde bir hacim artýþý ve kipirdanma var genelde bizimki de bu kervana katilsa guzel olur simdilik emare yok
kagný gibi son bir aydýr hisse...
"Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!
Gözü topraga bakiyorGidecek hisse simdiye roketlerdi bu tarz bir oluþumda bence en az 1-2 ay daha bezdirme olasýlýðý var. Sahsen 60 i gorurse ekleme yaparim. 82 tl 75 rl ve 60 tl destek noktalarý aslinda burdan dönüþ alsak hacimli 150-160 potansiyelide yok degil ama su an zor gibi.
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Mayacý biri vardý. Ýzleyin diyordu. Ýzliyoruz ama keyifli bir þey yok. Hep kan, revan. Alnus’tan da hep veriyorlar artýk veren o mu yolsa baþkasý mý bilmiyorum ama tahta hiç keyifli deðil.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Paylaþýmlarým tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doðruluðu ve geçerliliði yoktur. Boþ boþ atýp tutanlara nispet ediyorum.
Yer Ýmleri