Sayfa 84/760 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 665 - 672 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1. Hisse b.ka saeinca güzel yorumculardan yorum alalim. Aşağı kırdı. Nereye inecek göreceğiz

Not: Yazdıklarımın tamamen kendi düşüncelerim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. burada yazılanlar ile yatırım kararı alanlar, önce bakırköy ruh sinir hastanesinden randevu alsın.

Endeks rekor kırarken hisse her gün düşmeye meraklı.
    İki gündür YKB satılan malı alıyor. Ne güzel Adana, sat yukarıdan al aşağıdan...
    İnfo,gedik,vakıf malı verdi gitti.
    Citi bile malını eritti.
    Şimdilerde 1550-1650 bandında İş,YKB,Garanti eliyle bol keseden verdikleri malı alamayınca aşağı basıp acaba ne kadarını alabiliriz diyorlar.
    Bence sıkıntı yok Ceyhan karpuzu kesmece bunlar...
    Malın sahibi düşünsün...
    Son düzenleme : HAK; 11-07-2017 saat: 20:01.

6. Öncelikle 1.71 75 aralığından sattıklarımı 1.65 ve altından yerine koyma fırsatı verdiği için speğimize çok teşekkür ederim

Konuya dönersek, tarihinin en iyi bilançolarını açıklayan şirketler genelde tarihi zirve fiyatlarında oluyor.

Tarihi zirvesinden epey uzakta olan 3,5 hisseden biride blcyt.
    Bırakın 3.1 zirvesini 2 li fiyatları bile göremedi bu bilanço ile.
    Borsada ucuz diyebileceğimiz fazla bir hisse de kalmadığı için şahsen ben blcyt da beklemeye devam edeceğim.
    Tabi bunlar benim şahsi görüşlerimdir.
    Ytd

Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Öncelikle 1.71 75 aralığından sattıklarımı 1.65 ve altından yerine koyma fırsatı verdiği için speğimize çok teşekkür ederim

Konuya dönersek, tarihinin en iyi bilançolarını açıklayan şirketler genelde tarihi zirve fiyatlarında oluyor.

Tarihi zirvesinden epey uzakta olan 3,5 hisseden biride blcyt.
    Bırakın 3.1 zirvesini 2 li fiyatları bile göremedi bu bilanço ile.
    Borsada ucuz diyebileceğimiz fazla bir hisse de kalmadığı için şahsen ben blcyt da beklemeye devam edeceğim.
    Tabi bunlar benim şahsi görüşlerimdir.
    Ytd
    Senet, kabaca 1,20 – 1,80 aralığında % 50 prim yaptı. Belirttiğim aralıklardan alıp satanlar bu % 50’yi aldı. Tabi satanlar olduğu gibi 1,80’den alanlar da olduğu unutulmamalı. 1,80’den alan vatandaşın da % 50 prim düşüncesi ile aldığını varsayarsak hedeflenen rakam 2,70 olmalıdır. Bu rakamları kabaca ve hesap etmesinin kolay olması açısından veriyorum. 2,70 hedefi ise 1,20’den alanlar için % 225’lik bir potansiyel demektir. Anlatmaya çalıştığım konu şudur. % 225’lik getiri çok yüksek bir rakam. Maliyetinizi bilmiyorum ama 1,20 olduğu varsayımıyla söylüyorum. % 50 prim üstüne bir % 50 daha beklemenin riski prim yapmamış başka bir hisse seçip beklemekten çok daha yüksek. Kaldı ki bu varsayımlar yükseliş için yapılmıştır. Eldeki bu % 50’lik rakamın korunacağının bile garantisi yok. Bıçaksırtı bir durum. Akıl mı veriyorum? Kesinlikle hayır…. Beni soracak olursanız ben sattım ve % 50 bile alamadım. Ama “Horoz ölür, gözü çöplükte kalır.” hesabı, elimde hisse olmasa da eski bir hesabın heyecanını yaşıyorum. Saygılarımla…
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Her ne kadar kısa vadede prim yapmış gözükse de defter değeri, FAVÖK dikkate alınmalı.

Operasyon yediği ve SPK'nın tedbirleri nedeniyle 1.000 TL'ye düştüğü unutulmamalı.

Sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş.

Tahtada lotların sayıldığını ve mızrak çuvala sığmayana dek bıktırma operasyonu yapılacağını düşünüyorum.

Arayın yatırımcı ilişkilerini şirket kalan 1 milyon lotu da alacak lakin zamanına onlar karar verecek diyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 84/760 İlkİlk ... 3474828384858694134184584 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •