Originally Posted by
foton
sn Otokar yaptığınız paylaşımlar dan dolayı size çok teşekkür ediyorum. niyetinizin halis olduğundan hiç şüphe duymadım. sn Dvk_Psh arkadaşımızda niyeti kötü değil, buna eminim. ancak bu tartışmayı başlattığı için kendisini doğru bulmadığını belirtmek isterim. otokar firması yılı 700 mil. üzerinde karla kapatacağı belli olan hatta özsermayesi de geçen yılın oldukça üzerinde olan ve hatta endeksin zirve de olduğu yerde , 350 ila 370 arasında yataya sarması herkesi rahatsız etmiş olabilir. bu rahatsızlık sanalda yazışırken farklı şekilde yansır. çünkü kimse kimsenin yazdığını net olarak algılamıyor. karşılıklı iletişimin önemli olduğunu düşünüyorum. bazı arkadaşlarımızın eğitim ve zeka katsayıları yüksek olabilir bu durumun onlara refah olarak yansımasını temenni ediyorum. bu tür özellikleriniz sizin özelinizde kalsın lütfen...
hissemiz yatayda olabilir , yükseliş trendinde olabilir, hatta düşüş trendinde de olabilir, hiç kimse başka bir kimseye al-sat konusunda karışamaz müdahale edemez.
ancak; yüksekten sattığı hisselerini çok daha dipten toplamak adına burada olmadık seviyeler zikretmek doğru değildir, yazdıklarımızı bir çok kişi okur ve bundan olumlu - olumsuz etkilenip zarar erebilir,
netice olarak otokar potansiyeli olan bir hissedir. ARGE ye ciddi pay ayıran ,ürün gammı geniş, kendini güncelleyerek geleceğe hazırlayan bir firmadır öyle yada böyle kazanacak ve paydaşlarına da kazandıracaktır. sabretmek ve yatırımcı olmayı özümsemek gerekir.
bu yazı polemik yapmak için yazılmadı,
kalın sağlık ve selametle...
Yer İmleri