Sayfa 840/999 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon
Arama sonucu : 7986 madde; 6,713 - 6,720 arası.

Konu: Viop - XXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ariston yan tahtalarda bedelli açıklanıyor tahta tavan tavan gidiyor
    Geçen hafta öyle bir tahtaya ben de bindim 3 günde 25.000 üzerinde kazanç yazdım.
    Ben eski kafa olduğum için bedelli si kabul olur diye erken atladım 2 gündür tavan
    Okullarda dürüstlük öğretiliyor, tersine nasıl sahtekarlık yapılır en ince ayrıntısına kadar öğretilmeli hem beyin çalışır hem de aynı numaralara millet düşmez.

"Kirli, Çürük ve Adi" güzel bir film.
    Orijinal İsmi: Dirty Rotten Scoundrels

https://www.imdb.com/video/vi1169211...&ref_=tt_ov_vi

https://www.sinemalar.com/film/1464/kirli-curuk-ve-adi
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    senin maliyetine geldiği an kesinlikle satma..işte orası gerçek borsacilarin sahne alacağı yerlerdir..
    maliyetime gelsin s. ler böyle tahtayı borsasininda kağıdının da yolunu yordamini s. denilen zamanlardır kağıdın gideceği vakitler..
    gidecek elbet, öyle kalacak hali yok ya..
    BIST 30 tahtalarina bişey olmaz , değerini elbet bulur..sakin..
    halkbank üzerindeki olay kalksın millet tavana sıraya girer, şimdi bakma millet çöp diye yüzüne bakmıyor , algı oyunudur borsa..
    Abi Allah razı olsun bekliyelim dedigin gibi dogrU söylüyorsun

Ben bu dolardan korktum aga.
    Daha dow düşecek orta vadede.
    Tam dolarda yat formasyonu

s. boktan dersler konulacagina borsa dersi konulmalı okullara..düşünsene 5. sınıf çocuğunun hocasına : ' hocam bunda alçalan takoz formasyonu ' var dediğini..
    veya 8. sınıftan Ali'nin margencall oldum Ayşe üstüme gelme bugün diye trip attığını..
    ahahaha
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

5.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hocam sosyal medyadaki arkadaşın söylediği tam biz DAYTRADERLER İÇİN GEÇERLİ DEĞİL Mİ?

İSMAİL ASLANÖZYAR

Borsa KISA vadede bir kumar.

ORTA vadede bir oyun.

UZUN vadede servet yaratma aracıdır.
    Malesef aylıkdan daha kısa vade trade oluyor.

Sermaye yapabilmek için AL SAT gerekiyor.

Benim için vakit geçirme vesilesi, insan başka bir şey bulamıyor ise mutlaka bir sorun var demektir.

Genelde yalnız insan uğraşı.

6.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    s. boktan dersler konulacagina borsa dersi konulmalı okullara..düşünsene 5. sınıf çocuğunun hocasına : ' hocam bunda alçalan takoz formasyonu ' var dediğini..
    veya 8. sınıftan Ali'nin margencall oldum Ayşe üstüme gelme bugün diye trip attığını..
    ajahaha

ABD liler biliyor, split, price/earning, capital gain vs bizden daha iyiler. Kadına siz nereden öğrendiniz dedim, lisede herkes borsayı öğrenir dedi. Bu arada Price/Book Value olayına biz fakirler çok takıyoruz.

7. Seyyar ayakkabıcı dükkanın önünden geçiyorum borsa konuşuyorlar. Kafeye geldim yan masada oturanlar borsa konuşuyo(hisse ismi dahi duydum)

Burnuma kötü kokular geliyo. Herkes borsa konuşuyorsa uzak durmak lazım diye düşünmedim değil [emoji849]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Güzeller güzeli Fethiye
    Gönderi
    1,803
    Blog Entries
    6
    Herif tam sınırda kapattı.
    Bu seviye cok psikoljik destek.
    Dolarda 8 in kırılması endex de 1.150 nin aşağı kırılmasına yol açabilir.

Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    endex 1.150 üstünde tutunamazsa şelale olmazsa bile gözü toprağa bakar gibi olur ve yedire yedire aşağıları hedefler.
    benden söylemesi...
    Youtube Teknik Analiz Kanalı -> @hisse.analiz

Sayfa 840/999 İlkİlk ... 340740790830838839840841842850890940 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •