Amarigaya da maske gönderiyormusuz yav gardaş bir aydır maske bekliyik.
Amarigaya da maske gönderiyormusuz yav gardaş bir aydır maske bekliyik.
Guzel gundu. Ne var ki ons ve eurusd ye takildim butun gun. Sadece kucuk bir aralikta Pgsus islem yaptim ama 1 lirasini alabildim ancak.
Butun gun eurusd nin 1.0860 i gecmesine oynadim. 3 kez denedi ama gecemedi.
Sabah altin shortlarimi kapatip ogleden sonra altinda long oldum ama iyi mi ettim bilmiyorum. Yarina da hem ons hem de eurusd de long kaldim.
Altin teknigi guzel isliyor ama cok fazla tuzak yapiyor. Bezdiriyor seni ve oynamak gercekten zor.
Garandan bugun 8.55 8.60 beklerdim. Yarina biraktilar herhalde. Thy de cok iyiydi ve direncin uzerinde kapatti.
Dow 24k ustu beklemiyordum ama oldu.
Yarin sabah 6 da BOJ un faiz karari aciklanacak ve sinirsiz tahvil alimi da masada. Ayrica Fed Fomc toplantisinin da ilk gunu ama orada carsamba gunu onemli. Persembe de ECB var.
Bu hafta ayrica Abd Gsyih gelecek.
Gidiyor gidecek o yüzden...[emoji16]
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Tanesini 25-50 kuruştan zincir marketlerde sattırsalar olacakta, siyasi şov olmaz o zaman!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
1000 puan makas... Amaçları ne olabilir acaba?? Aklımdan bir sürü senaryo geçiyor.
Yer İmleri