Telden yazıyorum düzeltme yapmıyorum
Zehirlenende trolde sizsiniz
2 yazıdan 3 ü siyasetmiş
Matematik sıfır
Yok beni sınadıysan bir sıfır daha
Ben ne yalakayım ne biatçı nede dönek
Zaten insan olan bunları yapmaz
Şimdi sen düşün gerisini
Bir dahada alıntılamada cevapta yazma
5 bin kişi ölmüş
Aradan 3 ay geçmiş
Daha ölenlerin yaş ortalamasını dün açıklıyorlar
Hani gece yarısına 2 saat kala yasak koyanlar yada bugün yasak koyanın yarın iptal etmedi gibi
Trol derken kendinize bakın neyi savunuyorsunuz
suriye politikasında yanlış tamamen mr erdoğan ındır.. karar verici o..
"iyi şeyler mr erdoğan dan, kötü şeyler de sorumlu o değil başkaları".. böyle komik mantık olur mu?
bal gibi mr erdoğan sorumludur suriye politikasında.. başbakansın.. tüm yetkiler elinde..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yanlış yanlıştır Suriye konusunda kabul etim iktidarın yanlışıdır reisin yanlışıdır ne fark eder ama emevi camiinde namaz kılacağım söyleminin sahibine yüklemek mantıklı değil mi
benim gözümde babacan, davutoğlu ve erdoğan hepsi benzerdir.. hatta babacan ve davutoğlunun yaldızını kazıyın altından mr erdoğan çıkar.. fikirleri benzerdir.. siyasal islam ideolojisi..mr erdoğan ın suriye politikasındaki fahiş hataları sadece davutoğluna yıkmak (ki oda sorumludur elbette) ancak trollükle açıklanabilir..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Kimse kusura bakmasın
Ama
Vatandaştan uzaklaşan siyasetçinin
Siyasi kariyeri biter diyorum
Şimdiki iktidar dar gelirli orta direk vatandaşın alayından uzaklaştı
Çarşı Pazar fiyatlarından bi haber
Kardeşim vatandaş 1 kg et alamıyor Meclis’te 2 tl
Herşey çok güzel dersen hastır lan derim
Bu vatandaş et yemek istiyorsa yiyecek arkadaş
Çalışan adam sigara içerken yada canı cola isterken yada bir ihtiyacı olduğunda nasıl alırım DİE düşünmemesi gerekiyor
Vatandaş iş bulamıyor bulsa kazandığıyla geçinemiyor
Her emeklimiz yada her aile büyüğü eş dostuna sahip çıkıyor öyle yaşıyor gidiyor
Zihniyet şu
Çalışmadan para alayım
Yanınada dini koyayım
Yalakalık yapayım
Doğru birdir tektir
Türkiyenin yarısı yoksulluk sınırı altında iken işsizlik %20 iken benim trilyonluk uçağım sarayım evim arabam varsa ve her ay masrafları milyonlar ise
Senin yaptığın hiç bir şeyi alkışlamam
Suriye fetö terör vs.
Ne israfı nede yalanları gizler
Yer İmleri