Sayfa 841/1004 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Eliot izleyenler (tuncer hoca gibi) 8,6 ya 5 etiketini doğru zamanda vurmuş. 6,90-7 arasında durulur. Ama böyle dolar taşıyanın bol olduğu bir ülke için iyi değil. Dolar sendrom hastalığı yakında başlar. Seviyorsun ama düşerek seni hasta ediyor.
    Ben eliottan anlamam ama 8.60 da sayim bitmiş ise 5 nolu dalgada aldığının hepsini geri verirmiş. 5.70 diyor eliot uzmanları. Sacma ama olabilir mi olabilir. Bana gore hava hoş umrumda bile değil isterse 1 lira olsun . Turkiyede yasadigim icin Turkiye cumhuriyeti sinirlari icinde TL yi sadece mübadele araci olarak görüyorum. Bana gore paranın diğer fonksiyonlarını taşımıyor.

2. Dolar Tl de büyük balon şişti yazdığımda , 8.20 ler civarıydı,

Dünya piyasalarında Altın balonu şişirildiğinde, balon fena şişti dediğimde altın 500-540 tl civarıydı

İkinci el oto fiyatları balon gibi şişti dediğimde , ikinci el oto fiyatları olması gerekenin 2 katıydı..

Tv lerde orda burda kamiller, fibonaci yok teknik analiz yok pnomatik analiz derken ben bana göre kendi matematiğime göre olması gerekeni yazmıştım. Sonuçta;
    Herkesin kendi parası kendi fikri.
    —//

Bu Altın ı 650 $ a topraktan, dereden çıkaran ülkeler de var
    950 dolara da, 1000 $ a da.
    Piyasada şu an 2-3 misli fiyata işlem görüyor. Ülkelerin merkez bankaları alıyo , kamil o kadar Merkez bankaları prof. Tan daha mı iyi biliyon derseniz de haklısınız. Lakin gerçek bu, maliyetinin 2-3 misli fiyata piyasada işlem görüyor bana göre balondur, size göre, global piyasaya göre değildir.

Dolar, ise , cari denge cari açık-fazla ve arz talebe göre fiyatlanır. 6.70 ler normal gibi görünüyor, balon kısmı epey söndü..

İkinci el araba ise, sıfır arabaların motor kaporta , işçilik şu bu vs total maliyeti belli.
    İkinci ele düşünce olması gereken ikinci el fiyatları da belli.
    Halen ikinci el oto da yüzde 50-60 balon fiyatlama var bana göre. Kısmen düşse de balon daha tam sönmedi. Fabrika üretimleri arttıkça orda da balonun iyice sönmesi lazım.

Unutmayın ; para ve altın, ticarette kullanılan, takas aracıdır
    Normalde yatırım aracı değildir.
    Gerçek yatırım aracı, şirketlerin senetleridir.

Hayatta her malın bir ederi gideri vardır
    Bu eder gider, grafiklere göre değil
    Maliyet ve arz-talebe göre fiyatlanır.

Saygılar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bir vatandaş Twitter de çizmiş. Hayal gücü muhteşem. Böyle grafikler 6,80 gelirse alım yerini doğrular.
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Hemen deli gibi, ölümüne şortlasın. Paraya para demez, ne der bilemem artık. [emoji16][emoji16][emoji16]
    Bu adam katıksız yandaş, başka açıklaması yok bunun.
    Pardon bir açıklaması var, ABDye göktaşı düşme olasılığı nedir bir bakayım Nasa sayfasına.

4.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    borsalara ne sıçrayacak çift taraflı?
    Daldığında görürsünüz eli kulağında

5. Her vade kaldıraçsız 16 bin lira başına 1 kontrat long açıp beklesek ve uzlaşmaya gitsek, sene sonu zarar kar durumu xu030 spota göre ne olabilir sizce? Uyumlu olmasından bahsediyorum.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. dolar bazzlı dırenc durumuna geldı makası kullanarak...bıseyler yapıyor..ama bellı degıl
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7.  Alıntı Originally Posted by CAKIR24 Yazıyı Oku
    Bir vatandaş Twitter de çizmiş. Hayal gücü muhteşem. Böyle grafikler 6,80 gelirse alım yerini doğrular.
    Teknikten anlamayıp işte bu vatandaş gibi çizgi çekip 2 indikatör koyanlara bakıp pozisyon alanlar gömüldüğünde , daha sonraki geri dönüşlerinde Teknikçi düşmanı olarak geri geliyor
    Bilmiyorlarki her işin iyisi kötüsü var bu yüzden senelerdir bunları burada yazdık TEKNİKÇİ -TEKNİKÇİ ÇİZ ÇİZ var

8.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    [emoji23][emoji23][emoji23]

Hemen deli gibi, ölümüne şortlasın. Paraya para demez, ne der bilemem artık. [emoji16][emoji16][emoji16]
    Bu adam katıksız yandaş, başka açıklaması yok bunun.
    Pardon bir açıklaması var, ABDye göktaşı düşme olasılığı nedir bir bakayım Nasa sayfasına.
    Abi öyle deme, belki adam tam tersi mevcut yönetimin gideceğini düşünerek, pegasus tahtası gibi hiç yaşanmamış bir 20 yıl vaad ediyor, bir gün uyanıyoruz sene 1996 dolar 1,5 lira.

Sayfa 841/1004 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •