Originally Posted by Webster Sogan durursa pozitif Üstat iki haftadır cuma günü sürpriz yapıyorlar teknoloji endeksi ekside oluyor bu 4 gün içerisinde zararımızı çıkartacağımızı düşünüyorum
Originally Posted by Fuat Soylu ha gozumu neden bu bilgiyle actim dersem, baska turlu bu borsa yukselmeyecek cunku Giderse altin kapilarimiz kan olur fuatim Kaaan
Originally Posted by Pestilence Üstat iki haftadır cuma günü sürpriz yapıyorlar teknoloji endeksi ekside oluyor bu 4 gün içerisinde zararımızı çıkartacağımızı düşünüyorum Vefam Xtkjs eski xtkjs degil İcinde dort yeni halka arz var Onlar tasiyor suan
Originally Posted by Foçabeyi Günaydın oynak beyim. ABD tarım dışı istihdam verileri iyi geldiği için diye okumuştum. Dün gece bi ara 1680USD'yi gördüm onsta. Sonra 1710'larda gezidi. Gunaydin odabasi İste bir kisi neden odabasi olur Bundan Tsklr
Originally Posted by Webster Vefam Xtkjs eski xtkjs degil İcinde dort yeni halka arz var Onlar tasiyor suan Üstad haklısın ben aynı performansı gösterir diye düşünmüştüm.
gencler nassiniz
Originally Posted by onur1064 gencler nassiniz Oo onurum isler nasil acildimi sizin konserler
Vefam ardyz ile kront mahvediyor
Forum Rules
Yer İmleri