Sayfa 841/998 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 6,721 - 6,728 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,570
    Dolarda hafif yükseliş,euroda düşüş,dolardaki yükseliş havuz medyasından kaynaklanıyor,sebep uçuyormuşuz neden faiz düşmüyormuş,aralık ayında merkeze mesaj veriyorlar faizi düşür diye,hemen ingilizi gönderip gözleri ışıl,ışıl olan nebat gelsin

SPK Başkanı Gönül: Açığa satış yasağı 2025'te kalmayabilir - NTV

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Bahçeli: Imralı-Dem görüşsün.
    Yuzyuze temas gecikmemeli,ne söylediysek arkasındayız.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,570
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    SPK Başkanı Gönül: Açığa satış yasağı 2025'te kalmayabilir - NTV
    Ne duruyor kaldırsın o zaman,milletin mal almasını bekliyor,tepe yaptımı peşinden hoop yasak dünyaca mağdur.

-JP Morgan, altın fiyatlarının gelecek yıl 3.000 dolar/ons seviyesine yükseleceğini öngörüyor
    -JP Morgan, gümüş fiyatlarının 2025 yıl sonuna kadar 38 dolar/ons seviyesine ulaşmasını bekliyor
    -JP Morgan, bakır fiyatlarının 2025'in dördüncü çeyreğinde yeniden 10.400 USD/ton seviyesine yükseleceğini tahmin ediyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. 400 bin kişinin genel sağlık sigorta primleri faizleri iel affedilecekmiş.

Peki bunları kim ödeyecek derseniz son günlerdeki stopaj, vergi artışlarında cevaplar saklı sanki...

Hükümet Robin Hood gibi zenginden alıp fakire veriyor.

Bu durumda bu primleri ödeyen kendini salak yerine koyacağından artık hiç ödemezler...

İşin gelirin olmasa da en az 5-6 çocuk yap. Herşey devletten, belediyeden. Yeterki oy ver. Bedava sağlık hizmeti, bedava kömür gıda...

Merak ettiğim bir şey var.

Bilen varsa söylesin.

Yeşil kart olan birinin çocuğu varsa ve yaşı ilerlemişse yine de tüp bebek ücreti karşılanıyor mu?

Tüp bebek surilere de ücretsiz mi?
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    400 bin kişinin genel sağlık sigorta primleri faizleri iel affedilecekmiş.

Peki bunları kim ödeyecek derseniz son günlerdeki stopaj, vergi artışlarında cevaplar saklı sanki...

Hükümet Robin Hood gibi zenginden alıp fakire veriyor.

Bu durumda bu primleri ödeyen kendini salak yerine koyacağından artık hiç ödemezler...

İşin gelirin olmasa da en az 5-6 çocuk yap. Herşey devletten, belediyeden. Yeterki oy ver. Bedava sağlık hizmeti, bedava kömür gıda...

Merak ettiğim bir şey var.

Bilen varsa söylesin.

Yeşil kart olan birinin çocuğu varsa ve yaşı ilerlemişse yine de tüp bebek ücreti karşılanıyor mu?

Tüp bebek surilere de ücretsiz mi?
    Seçime yakın tekrar eyt düzenlemesi de gelir bende emekli olmak istiyorum benden yaşı küçükler emekli oldu popülizmin kapısını bir kez açarsan bir daha kapatamazsın

Sayfa 841/998 İlkİlk ... 341741791831839840841842843851891941 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •