Tüm ortaklara hayırlı haftalar...
Tüm ortaklara hayırlı haftalar...
İyi günler.Karıncalar fili devirebicek mi acaba merak ediyorum
İş girişim hisse si takaslarda iş 'in 15 16 milyon civarı idi bugün takaslarda 16 milyon civarı lot almış gorunuyor toplamda 32 milyonu geçmiş hisse senetleri sayısı iş girişim hisse senet sayısı 27 milyon civarı idi bildiğimiz kadarı ile bu nasıl oluyor bir usta açıklayabilirimi
İş bankasının bir kağıtı olacaksın arkanda finas desteğin var profesyoneller var buna karşın hisse performansın yerlerde çokk garip değil mi forumu şöyle bir geriye doğru bir okudum her giren yatırımcı küfrederek çıkmış. Bunları okuyunca insan bir olumsuzluk hissetmiyor değil ama ben bunlara rağmen aranıza katıldım. Saygılarımla.
Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.
[QUOTE=marinsea;3865485]İş bankasının bir kağıtı olacaksın arkanda finas desteğin var profesyoneller var buna karşın hisse performansın yerlerde çokk garip değil mi forumu şöyle bir geriye doğru bir okudum her giren yatırımcı küfrederek çıkmış. Bunları okuyunca insan bir olumsuzluk hissetmiyor değil ama ben bunlara rağmen aranıza katıldım. Saygılarımla.[/QUO
Bataklığa hoş geldin.
Başarınızı kafanız değil dayanma gücünüz sonucu belirler. Borsada kazanmak için birinci kural korkmamaktır. Peter Lynch..
Her giren boyunun olcusunu alir ve cikar..
Bu hissede yedigim kazik yuzunden SODA gibi bir hisseden bile uzak duruyorum, dusunun artik..
Syg,
Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY
Sabır taşı Sn.villagepeople yi bir kez daha anıyorum. Borsaya küsmedi ise eninde sonunda burayı okuyacaktır. Selamlar hocam!
Dört çeşit insan vardır: Bilmeyen ve bilmediğini bilmeyen: O bir aptaldır uzak dur. Bilmeyen ve bilmediğini bilen: O basit bir insandır. Öğret. Bilen ve bildiğini bilmeyen: O uykudadır. Uyandır. Bilen ve bildiğini bilen: O akil insandır. Takip et.
Yer İmleri