Sayfa 843/992 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop - XVIII

1. Genel olarak baktım. Birincisi doktor ucuz olmalı derken su an uzman hekimin cerrahi branşta kazandığı paranın bir sınırı yok. Çok iyi bir hekimse hiç yok. Bu sebeple kaliteli bir hekime ulaşmanız için çok zengin olmak gerek. Doktor sayısı artarsa faydalı olur. Suudi İran meselesinde Suudiler olmasa Rusya ve İran ABD ve İngiliz hatta AB nin başına bela olur. Bu açıdan ABD ve grubunun en önemli stratejik ortağı Suudiler. Petrol fiyatları düşük olduğu sürece Rusya ve İran stabil kalır. Bizde sorun büyük farklı görüşte olan bizler hiç bir konuda bir birimize tahammül edemiyoruz. Bu belki bir asır sonra mümkun olur. Dünyada bizim gibi bir kıvılcımla karışacak ülke de yok sanırım. Komşuluk haklarından bahsederken bizim Peygamberimiz, nerdeyse komşuyu komşuya mirasçı kılacak derece hakki olduğunu söylerken. Bugün bu inanca sahip insanın komşusu hakkında bu kine sahip olması ne ahlaka ne dinimizin emrettiği şekle uygundur. Bu tür menfaatperest şaklaban insanlar yüzünden bu haldeyiz. Bu tür insanlar her yerde vardır. Birbirinden nefret eden bir topluluk olduk. Böyle olduğu sürece de bir arpa boyu bir yere gidemeyiz. Hoşgörü dininin tam zıttı hareket eden karaktersiz ahlaksız hatta ******** insanlar ile yine buna benzer karşı tarafta düşünen insanlarla bir yere varılmaz.

2.  Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Bist'e negatif etkisi olmaz bence, yabancılar satmaya devam ederler Xtüm-X100 hisselerinde de manüplasyonlar (tavanlar tabanlar) devam eder. Pegasus bile %6 yapmış. Uçakları yerde ama kağıtları maşallah

Sözün kısası Bist reel ekomiden kopuk durumda makas ne zaman kapanacak bilinmez...
    Tenekeleri ucuramiyoruz bari kağıtlarını ucuralim demisler.

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    Alen mrb dostum... Anlatsana biraz. Nasıl MALTA.. Bilgi sahibi olalım biraz [emoji4]
    Malta guzel. Sakin ve huzurlu bir yer. Yasamak cok rahat. Kimse kimseye karismaz.

suriye de zaten kaç yıldır açık gizli mezhep savaşı veriliyor.
    suriye savaşı mezhep savaşının ikinci yeriydi.
    birincisi ırakta oldu
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

Türkiyenin gelişmekte ve gelişmiş ülke kategorisine girmesi için şuanki zihniyetin değişmesi lazım
    ekonomide eğitimde teknolojide sanayide üretimde ve daha bir çok konuda ne abd ne Avrupa ile kıyaslanamaz

Devrim değişim zihniyette olacak sonrası çorap söküğü gibi gelir

Yalan dolan yalakalık iftira hukuksuzluk inkar etme bu zihniyetin ve yardakçılarının eseri eninde sonunda gidecek

6. Bülent Tezcan
    @bulenttezcanchp

Savcılar hukuk kitaplarını bırakıp tv kumandalarını almışlar,
    Erdoğan hangi açılışta hangi talimatı verecek diye bekliyorlar.
    Talimat Erdoğan.dan, tutuklama savcı-hakimlerden.
    Bugün atılan her imzanın yarın bir anlamı olacak.
    Kimi şerefi, kimi utancı büyütecek!

Yarın bu tweet yüzünden kıyameti koparır Akp. demedi demeyin.

7.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    Büyük israili kurma projesine odun taşımayın bari.
    Bölgede barışı sağlamak için ne gerekiyorsa yapılmalı.
    Suriyeye girmek hataydı.
    Irak a girmek hata olur.
    İranla savaşmak hatadır.
    Suudilerle zatan sınırımız yok.
    efendi efendi oturup, adam yetiştirmek lazım.
    Tüm ortadoğuyu ve Türkiyenin bir parçasını İsraile hediye etmekse niyetiniz,
    kırıp geçirin müslümanları.
    Ayrıca büyük israil = büyük türkiye. Abd kürtleri kontrol edemıyor. Kürdistan kurup israile katma projesi sıkıntılo yeni cephe acmak istemiyorlar kürdistan ı kontrol edememkten korkuyorlar . Kürtleri en iyi tanıyan kontrol altında tutabilen büyük türkiye isteniyor.

Iraktan suriyeye iranın bır kısmına uzanan büyük türkiye. Tek cephe türkiye israil savası biz büyük türkiyeyi görürüzde o büyük savası görürmüyüz bilmem.

Oyüzden abd nereye saldır derse saldırırz. O anda hükümet kimse kahraman olur. Büyük türkiye olustukca bizim marifetimz sanılır.

Hepınıze hayırlu sahurlar iyi gecelrr.

8.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Malta guzel. Sakin ve huzurlu bir yer. Yasamak cok rahat. Kimse kimseye karismaz.
    İşte olay bu dostum...

Sayfa 843/992 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •