Sayfa 843/1001 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. 11.07.2024 tarihinde; Özel Durum Açıklaması ile iskele kapasite artış projemiz ile ilgili olarak ihale ve planlama sürecinin ivedilikle tamamlanarak inşaata başlanması Sayın Yatırımcılara duyurulmuştu. Bu açıklama akabinde inşaat çalışmalarımız da fiilen başlamış olup, iskelelerimizin 100'er metre uzatılması projemizin 2025 yılının ilk yarısında tamamlanması öngörülmektedir.

Liman yatırımımızın tamamlanmasından sonra konteyner elleçleme faaliyetlerimizde öngörülen büyümeye paralel olarak ihtiyaç duyulacak liman geri hizmet sahaları elde etmek amacıyla 06.01.2025 tarihinden itibaren; üçüncü şahıslara kimyasal depolama alanı olarak kiraya verdiğimiz, gümrüklü saha içinde bulunan ve genel antrepo mahiyetindeki tank çiftliği faaliyetlerimize son verilecektir.

Sayın yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

2.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    11.07.2024 tarihinde; Özel Durum Açıklaması ile iskele kapasite artış projemiz ile ilgili olarak ihale ve planlama sürecinin ivedilikle tamamlanarak inşaata başlanması Sayın Yatırımcılara duyurulmuştu. Bu açıklama akabinde inşaat çalışmalarımız da fiilen başlamış olup, iskelelerimizin 100'er metre uzatılması projemizin 2025 yılının ilk yarısında tamamlanması öngörülmektedir.

Liman yatırımımızın tamamlanmasından sonra konteyner elleçleme faaliyetlerimizde öngörülen büyümeye paralel olarak ihtiyaç duyulacak liman geri hizmet sahaları elde etmek amacıyla 06.01.2025 tarihinden itibaren; üçüncü şahıslara kimyasal depolama alanı olarak kiraya verdiğimiz, gümrüklü saha içinde bulunan ve genel antrepo mahiyetindeki tank çiftliği faaliyetlerimize son verilecektir.

Sayın yatırımcılarımıza ve kamuoyuna saygı ile duyurulur.
    Nihayet bir Kap geldi, merak ettiğimiz konular netleşti, hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Hayırlı olsun. İnşallah hisse güzel bir ivme yakalar.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    dostum iskele bu yılın ikinci yarısında bitecek deniliyordu...söyledikleriniz kesin mi acaba ?? vinçler de bu yılın son çeyreğinde gelecek denilmişti...umarım erken biter...

ama yavaş yavaş bu beklenti ısınacaktır...kimyasal tankların kaldırılması gündemde idi...bununla ilgili bir kap gelebilir...şirket iyicene limanlara yoğunlaşıyor...hizmet fiyatlarına da dolar bazında zamlar yapılmaya başlandı...temel anlamda şartlar olgunlaşıyor...
    Beklediğim kap nihayet geldi... bu gün saat 16:00 da şirketi arayıp bu konuyu sormuştum...mübarekler sanki devlet sırrını sormuşuzcasina şer verip sır vermediler..bu konuda çalışıyoruz dediler...iki saat sonra da kap olarak attılar..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

5. Bazı şeyleri tahmin ediyoruz..onlara sorup onlardan teyit almaya çalışıyoruz..byd konusunda da alttan girdim ,üstten girdim ama bir türlü net teyit alamadım..ama konuşmalarının genelinden bazı anlamlar cikarabiliyoruz..körfezin en güzel limanı sizin değerimiz bu olmamalı deyince doğrudur dediler .. baticimento limanının değeri bizim için ahenk taşı görevi görecek..yalnız bizim degerimiz ondan çok daha fazla olmalı dedim.. gülüştük..

Bugün Kap gelmeden 1 saat önce sanki içime doğmuş gibi başka bir hisseden azalttığım kadarıyla eggub almıştım

7.  Alıntı Originally Posted by bagbozumu Yazıyı Oku
    Bugün Kap gelmeden 1 saat önce sanki içime doğmuş gibi başka bir hisseden kadarıyla eggub almıştım
    .................................................. .................................................. .................................................. .......................................

8.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    .................................................. .................................................. .................................................. .......................................
    İsterse önümüzdeki süreçte batı çimento gibi , Ege Gübre Liman İşletmeleri diyerek şirketi halka arz edebilir.

Sayfa 843/1001 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893943 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •