Sayfa 843/922 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893 ... SonSon
Arama sonucu : 7370 madde; 6,737 - 6,744 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kabul edelim ki ortada ülke yönetimine talip, yönetme kabiliyeti olan, ülkeyi mevcut iktidardan daha iyi bir noktaya taşıyacağına inandığımız bir muhalefet yok.
    İyi bir muhalefet olmadan ne yaparsak yapalım sonuç almak imkansız.
    Gerçekten ülke olarak zor günler geçiriyoruz...bu gidişle daha zor günler bizleri bekliyor gibi.(bence)
    ülke yönetimine talip olanlar var iş KONFORU nu ve KOLTUK tan kalkıldığında çok şey kaybedilip kokucağı için vermek istemeyenler var.Bu yüzden a partisi b partisi fark etmez ahlak,hukuk,liyakat kaybolduğunda ülke bu duruma gelir.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2. Rıza nur u kutup kabul eden biri kesin doğru olduğunu kabul etmek için sübjektif bakış açın olman gerek başka birşey değil. Sürgüne gidince hatıratta giydir. Aynı senin gibi Almanya da olunca yaz dur teneke seni

Rıza Nur’un yazdıkları birincil kaynak kabul edilir, çünkü olaylara tanık olmuştur.
    •Ancak Atatürk’e dair sözlerinin çoğu kişisel kırgınlık, kıskançlık ve siyasi hırsla yoğrulmuştur.
    •Bu nedenle tarihçiler onun iddialarını tek başına güvenilir kaynak olarak almaz, mutlaka diğer belgeler ve kaynaklarla karşılaştırır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kabul edelim ki ortada ülke yönetimine talip, yönetme kabiliyeti olan, ülkeyi mevcut iktidardan daha iyi bir noktaya taşıyacağına inandığımız bir muhalefet yok.
    İyi bir muhalefet olmadan ne yaparsak yapalım sonuç almak imkansız.
    Gerçekten ülke olarak zor günler geçiriyoruz...bu gidişle daha zor günler bizleri bekliyor gibi.(bence)
    Bende öyle düşünüyorum.

Lakin ATATÜRK'üde severim ve sevmiyenide sevmem.

Müslüman da KURÂN 'daki gibi olsun orada yazan gibi olamıyorsa yoktur nokta.

Ajan yahudi yada ingiliz lerce bölünmüş parçalanmış Din le cebelleşiyoruz.

Sen katılmazsın belki ben KURÂN da Mezhep yok derim.

TÜRK Oğlu TÜRKÜM
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Mevcut bilgilere göre Atatürk'ün baba soyu Konya / Karaman'dan göçürülerek Makedonya'ya gelmişlerdir. Manastır Vilayeti'ne bağlı Debre - i Bala Sancağı'nın Kocacık Nahiyesi ( Köyü)'ne yerleşen takriben 1830'larda Selanik'e göçmüştür. Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi burada takriben 1839'da dünyaya gelmiştir.(Hemşerimdir)
    Balkanlar anayurt sayılır bu gerizekalı şimdiki topraklarımıza bakıp laf eder. İçimizde uktedir Balkanlar umarım geri gelecek. benim de Amerika lı hocam vardı. Evanjelist dönmesi mi sayılacağım denyonun teki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku

forumun en telüküleli adamısın .. boşa demiyom.
    Aynı şekilde din bilgim zayıf olduğu kadar Atatürk ün hayatı hakkında da bilgim çok zayıf.
    Belki inancsız biridir belki farklı cinsel fantezileri vardır bilemem yani
    Ama bu şu gerçeği değiştirmez.
    Ülkeyi kuran başkomutanımız büyük atamız
    Saygıyla anıyoruz
    Hamdım Piştim Yandım

bu ne kalabalık ?
    hayırdır ne oldu

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Mevcut bilgilere göre Atatürk'ün baba soyu Konya / Karaman'dan göçürülerek Makedonya'ya gelmişlerdir. Manastır Vilayeti'ne bağlı Debre - i Bala Sancağı'nın Kocacık Nahiyesi ( Köyü)'ne yerleşen takriben 1830'larda Selanik'e göçmüştür. Atatürk'ün babası Ali Rıza Efendi burada takriben 1839'da dünyaya gelmiştir.(Hemşerimdir)
    Atatürk'ün annesi aslen nereli?
    Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım, soyu II. Mehmed döneminde Konya'dan Selanik'e göç etmiş Konyarlar adlı Yörüklerden gelen Hacı Sofu ailesine dayanmaktadır. Babası Ali Rıza Bey ise Makedonya'da doğmuş bir Yörük idi.(Hemşerimdir.)
    İnsan hiçbir şeyle gelir. Her şeyin peşine düşer.
    Sonra, her şeyi bırakıp hiçbir şeyle gider. ...Majhul

8. bu adam sayısal ikincisi olabilü.

Sayfa 843/922 İlkİlk ... 343743793833841842843844845853893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •