-
*tcmb: Bankalardaki tl mevduatı, 971,8 milyar tl (önceki 950,1mlr)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
*tcmb: Bankalardaki yabancı para mevduatı, 734,8 milyar tl (önceki 724,3mlr)
*tcmb: Bankalardaki toplam mevduat, 1 trilyon 706,6 milyar tl (önceki 1,674t )
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
*kardemir/öz: 2018 sonuna kadar 450 bin ton kıymetli çeliği üretmiş olacağız-bloomberg ht
*kardemir/öz: 2018 sonuna kadar 450 bin ton kıymetli çeliği üretmiş olacağız-bloomberg ht
-
*kardemir/öz: Katma değeri yüksek ürünleri üretmeye ağırlık vereceğiz-bloomberg ht
*kardemir/öz: 1,2 milyar dolarlık yatırımlarımız yakın zamanda tamamlanacak-bloomberg ht
-
*kardemir/öz: Kilyos limanı 2019'da tamamlanınca ihracatta daha aktif olacağız-bloomberg ht
*kardemir/öz: 2018 sonunda %22-23 favök açıklaması yapmayı umuyoruz-bloomberg ht
-
*kardemir/öz: (tahkim davası) bizi olumsuz etkileyecek bir şey söz konusu değil, uzlaşıyla devam ediyoruz-bloomberg ht
*kardemir/öz: 2018'de büyümemiz geçen yıldan çok daha iyi olacak-bloomberg ht
-
*kardemir/öz: Türkiye'de üretilen 37,5 milyon ton çeliğin 2,3 milyonunu abd'ye ihraç ediyoruz, rakamlar ortada-bloomberg ht
*kardemir/öz: Türkiye'nin abd vergisinden muaf tutulacağına inanıyoruz-bloomberg ht
-
*gross, "fed'den bu yıl 3 veya 4 faiz artırımı beklentileri abartılı"
*gross, "abd ve global ekonomiler fed'in agresif faiz artırımı için oldukça yüksek borçlu"
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri