1 litre pinar sut 5.95 te le den 7.50 te le ye yukselmis....
Pinarin 26 tl lik tereyagi 32 te le olmis...
Yusde 25 zam gelmis....
Ben de emekli maasima yuzde 25 zam istiyorum....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 litre pinar sut 5.95 te le den 7.50 te le ye yukselmis....
Pinarin 26 tl lik tereyagi 32 te le olmis...
Yusde 25 zam gelmis....
Ben de emekli maasima yuzde 25 zam istiyorum....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Ankara 1. Asliye Hukuk Mahkemesi, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ'ın İYİ Parti'den ihracına ilişkin Disiplin Kurulu kararını iptal etti.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, analiz çalışmaları tamamlanan Covid-19 aşılarının uygulamasında randevu sistemini anlattı. Prof. Dr. Kara, "Öncelikle e-Nabız üzerinden veya sağlık kayıt sistemleri üzerinden aşı sırasının sizde olup olmadığını değerlendireceksiniz. Eğer yaşınız 65 yaşın üstündeyse sıranız geldiyse aşı olabileceğinizle ilgili bilgi çıkacak. Aşı sıranızın geldiğini gördükten sonra sistem üstünden randevu alacaksınız" dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
iBB nin suç duyuruları ilişkin getirilen erişim yasağı haberlerine de erişim yasağı getirildi.
Bunlar kendilerine aştı.
65 yaşında biri oturup uygulamadan bunu mu takip edecek, olmamış. Diğer bir konuda diyelim ki 2000 kişiyi bizim mahallede açtılar. İlk giren ilk aşıyı mı olacak.
Mhrsde cep telefonu numarası var. Buradan hastaya mesaj atarsınız randevu zamanı uygun değilse sistemden değişiklik yapabilirsiniz dersiniz.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yatırım Finansman,
- #AKBNK için 8,35 TL hedef fiyat ile 'Endekse Paralel Getiri' tavsiyesini korudu
- #GARAN için 12,40 TL hedef fiyat ile 'Endekse Paralel Getiri' tavsiyesini korudu
- #HALKB için 5,70 TL hedef fiyat ile 'Endekse Paralel Getiri' tavsiyesini korudu
Yatırım Finansman,
- VAKBN için 5,65 TL hedef fiyat ile 'Endekse Paralel Getiri' tavsiyesini korudu
- YKBNK hedef fiyatını 3,50 TL'den 3,90 TL'ye revize ederken, tavsiyesini 'Endeksin Üzerinde Getiri'den Endekse Paralel Getiri'ye indirdi
Yer İmleri