Sayfa 845/997 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

1.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Ege nin en sıcak iki ili Aydın ve İzmir de 10 Kasımlar da kesin soba yanardı...
    Şu an İstanbul da kısa kollularla dolaşıyoruz....
    İsveç de yaşayan Türk tır şöförü ,aynı zamanda youtuber Hüseyin Mutlu vlog çekip atarsa sizinle de paylaşırım...
    Bakalım kutupa yakın bölgelerde nasıl durum...
    Sizler için daha dikkat çekici/çarpıcı olduğunu düşünüyorum...
    5 Kasım da halen kar yağmamışdı İsveç e...
    https://www.youtube.com/watch?v=3d_RRN5H86A&t=1112s

Kişisel Dip Bilgi:İsveç de yaşayan Türk tır şöförünün günlük yaşamını neden takip ediyosun delimisin sen kardeş?diyenleriniz olabilir....
    Hayır değilim İsveç hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum...
    Küresel iklim sorunu ülkemi tehdit ettiğin de neslimi devam ettirmek için İsveç e yerleşebilirim çünkü...

saygılar/başarılar
    Şu faydalı gönderinin hemen arka sayfada kalmasına gönlüm razı gelmedi...
    Öne alalım...

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

*erdoğan: (13 kasım abd ziyareti) harekatta gelinen noktayı yüz yüze değerlendireceğiz-apara

*erdoğan: Trump ile tabii ki suriye’de güvenli bölge ve mültecilerin kendi topraklarına geri dönüşü konularını masaya yatıracağız

*erdoğan: Pence’in pompeo ile gelişinde 120 saat içerisinde teröristlerin bölgeyi terk etmesi konusunda mutabık kalmıştık

*erdoğan: şu ana kadar bunlar bölgeyi terk etmiş değiller, aynı şekilde rusya ile yaptığımız soçi mutabakatında da 150 saat içinde teröristlerin bölgeyi terk etme sözü vardı, onlar da bunu yerine getirmediler

*erdoğan: Abd ile stratejik ortaklığımıza sığmayacak bazı gelişmeler bizi ciddi manada rahatsız etmektedir. Bunu aşabilmek için de bu ziyaretin çok önemli olduğunu düşünüyoruz

*erdoğan: Burada son terörist bölgeyi terk etmedikten sonra biz bu işi bırakmayız, bu işin bir boyutu, ikinci olarak, diğer ülkeler buradan çıkmadıktan sonra biz buradan çıkmayız

*erdoğan: Iddialı bir şekilde söylüyorum, dünyada türkiye gibi deaş’la mücadele veren ikinci bir ülke yok

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Ankara da durum farkli değil haziranın başı gibi hava var
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Şu faydalı gönderinin hemen arka sayfada kalmasına gönlüm razı gelmedi...
    Öne alalım...

saygılar/başarılar
    İngiliz kiracım ve danimarkalı arkadaşım oraların da son yıllarda eskiye nazaran daha sıcak olduğunu söylüyorlar.

Yine de şahsen o taraflara dötü atak isterim..
    Ne kadar kuzeyde, o kadar iyi.

Antalya da bugun 27 derece.Tayland ve Malezya gibi Ekvator cizgisine yakin surekli 30 -32 derece bandindaki ulkelere dondu Antalya.Artik 10 ay sicak olup iki ay serin geciyor.Bu degisiklik hayra alamet degil.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Serin isteyen KARADENİZ e gitsin...Yada Erzuruma Karsa...

8. hava çok güzel keşke yazlıktan inmeseydim dedim şimdi .

haftasonu denize girelim bari havanın tadını çıkartalım

Sayfa 845/997 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •