Originally Posted by Webster Ben 10 kilo et aldim Umarim gonderirler insallah, parca et mi aldiniz
Daghl ye bir göz atabilirmisiniz. Rampada gibi.
Originally Posted by dell14 insallah, parca et mi aldiniz 500 tl vermiş.Komple gerisini tek parça almistir.
Originally Posted by boschyatirim Et aldim diyor borsadan.[emoji16] Pinar et mi van et mi domuz eti mi tavuk eti mi görecez. Şaka şaka Web üstad alisveris sitesinden indirim kampanyasina girmis. Sanirim hb den. Amme hizmetimiz de mevcut ustadim Burada sadece emtia paylasmiyoruz Kazan kazan prensibiyle kendim kazandigim her seyi paylasiyorum Syg
Originally Posted by Webster Amme hizmetimiz de mevcut ustadim Burada sadece emtia paylasmiyoruz Kazan kazan prensibiyle kendim kazandigim her seyi paylasiyorum Syg Teşekkürler üstad. 5 krs para talep etmeden yatirim danışmanlığı hizmeti veriyorsunuz.
bol kazançlar bu hafta üstatlar olsun haberler güzel.... https://www.bloomberght.com/bddk-akt...irildi-2265306
Originally Posted by dell14 insallah, parca et mi aldiniz Ustadim ben hep biftek alirim Parca lazim olursa onu kesiyoruz Hem yagsiz oluyor Genelde de muhurleyip cig sekilde viski yaninda goturuyorum
Originally Posted by boschyatirim Teşekkürler üstad. 5 krs para talep etmeden yatirim danışmanlığı hizmeti veriyorsunuz. Reca ederim bizimki amme hizmeti 😀
Forum Rules
Yer İmleri