kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
karasız iseniz %50 yapın...(valla ben öyle yapıyorum)
geçmiş getiriler aynı sayılır...ama bu geleceğin getirisine referans olmaz tabii...
hvz çok popüler...iyi de yönetiliyor ama fon büyüklüğü bakımından ec2 den çok büyük...ec2 nasıl yönetiliyor bir bilgim yok...küçük olduğu için daha hızlı hareket edebiliyordur belki.....en iyisi geriye dönük 3-4 aylık portföy dağılım raporuna bakmak...portföy hisselerine bakmak...vs vs vs...
Ak portföy fonları piyasada gördüğüm en iyi tematik fonlara sahip ve en iyi yönetildiğine inandığım fonlardandır. Pandemi döneminde mesela vadeli petrol fiyatları eksiye düştüğünde petrol fonu arayan herkes ak portföyün bu AES fonuna saldırdı. Günlerce aşırı talepten yok sattı. Çoğu kimse alamadı yada az alabildi o günlerde. Öncesinde alanlar almış olanlar ise ihya oldu.
Hatta bakın piyasada hala ak portföy dışında petrole dayalı fon yoktur. (yanılmıyorsam fon şeklinde yok yani.)
Son düzenleme : cennetyolu; 17-06-2023 saat: 14:49. Sebep: Petrol fonu kodunun hatalı yazılması
Ak portfoy sektorun onculerinden yatirimcinin ihtiyacina yonelik tematik fon cesitliligi ve populer tema olustugunda o temayi pazara surme bilgilendirme tarafi ile de yatirimcinin teveccuh ettigi pys lerdndir. Ancak tematik fonlarinda aktif portfoy yonetmez agirliklandirma yaparak pasif yonetim tarzi vardir
Aktif veya pasif yonetim tarzlarinin kendine yonelik avantajlari ve dezavantajlari vardir iyi kotu diye ayrim gercekci bir yaklasim degildir
*Bahsettiginiz petrol fonu kodu AES yazarken karisiklik oldu sanirim duzeltme yapayim nacizane
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri