Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
19d
Fransızlar, AB ülkelerinin Rusyayı SWIFTten çıkarma kararı almaya çok yaklaştıklarını söyledi. İngiltere zaten çıkartalım demişti. AB ve İngiltereyi takiben ABDde kaçınılmaz olarak benzer bir karar alacaktır.
YTD
Hüseyin Günay
@huseyingunayDC
·
19d
Fransızlar, AB ülkelerinin Rusyayı SWIFTten çıkarma kararı almaya çok yaklaştıklarını söyledi. İngiltere zaten çıkartalım demişti. AB ve İngiltereyi takiben ABDde kaçınılmaz olarak benzer bir karar alacaktır.
YTD
Ukrayna olayına bakınca bizim kadar etkilenen bir ülke yoktur. Bizimkilerin planları alt üst oldu. Rezervi turizm ile yerine koyacaktı
[emoji736] SWIFT ile ilgili karar çoktan verildi
– Zelenski
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ülkenin ekonomisi gökten geçecek leyleğe bağlıysa... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Swift konusu Enka, Tekfen, Anadolu Efes üzerinde ciddi bir baskı yaratabilir."yatırım tavsiyesi değildir"
Sadece bunlar mı
Çoğu firmanın rusyada fabrikası var..
Şişecam....
Bunlar ruslara bedava kalır mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
swift olmadan baskının kralını gördüler ,özelllikle TEKFEN , hisse senedi yoğun fonlara bakıyorum neredeyse alayında TEKFEN var belli ki bunlar yükseltmiş ,satanlarda onlar zararını çekenlerde foncular ,bir günde - 11-12 % kaybeden fon var nerede görülmüş .Burası Amerika mı
Bir hisse zaten istese de %10 üzeri düşemiyor.
Gidiyorlar bir de viopta ütülüyorlar ,başka türlü bu kadar zarar zor
Yer İmleri