Sayfa 845/1200 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. ver mehteri ayulara
    bilmeden yazma düşünmeden konuşma.......

Alıntı Originally Posted by freesky Yazıyı Oku
    Haklisiniz, bu sekilde dusunuyorsaniz zaten hemfikiriz. Gecen gun bir arkadas XYZ topiginde yazmis; "Arkadaslar acilen cevap istiyorum, su anda hissemi satayim mi?" diye. Guleyim mi, uzuleyim mi kararsiz kaldim ve susma hakkimi kullandim.

Sacro Hocam, Acayim mi mehterin sesini? Deli roket, deli mehter.....Celik gibi mehter sesleri cinliyor kulaklarimda. Geldigimde artik bana bir yemek ismarlarsiniz bunca demir celik muhabbetinden sonra...

Selam ve muhabbetlerimle,

freesky
    deli roket :D :D

ver mehteri. :D :D deli mehter : D: :D :D :D
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. 10 numara favorim olur kendileri ama sabir sahibi olmak gerek ,sinirleri yipratici asansor hareketleri vardir

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. topik üyeleri
    monaco maçı nolur ?

107 K gecildigine gore 110 K rahat gecilir.
    Bankalar OUT Sanayii IN
    Ver elini 115 K diyelim
    YTD

Guzel hareketler oluyor Jants'da.Hayirlisi ile devamini dileriz.Goody paralel bandinda.Giderse bu yil sonundan evvel 7 ye yakin beklentim.Uzun araliklar ile hantal gitsede, ara tarihlerde atak yapmayi seviyor.Malum kis geliyor, bilancoya iyi yansimasini bekliyorum.
    YTD

7. Olmaz ki sacro üstad

Bu döviz meselesinden bir iki kelam etseniz olmaz mı ( yükselir mi düşer mi )
    Hep deli roket olmaz değil mi boorsa

8.  Alıntı Originally Posted by mimar52 Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu karel ile ilgili bir yorum alabilirmiyiz 4.98 maliyetim var
    daha gideceği yol var mı nereye gidebilir.Analizci arkadaşlar yardıncı olabilir mi..?

şimdiden teşekkür ederim
    KAREL bence göreceği yeri görmüş,şu an itibari ile bir düşüş trendi içerisinde hareketin düşüş kanalı üst band noktası 5,76 direncini geçip sonra da devamı için 6,10 üstünde kalması lazım.

Sayfa 845/1200 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •