Dow 2017 fiyatlamasinda
Şimdi dolar bazlı ucuzuz diyoruz ya ki değiliz hatta İngiltere İspanya ve İtalya ya göre bölgesel risklerimiz fazla olduğu için pahalı bile sayılırız , ama bu korona meselesi bizim bölgesel riskler ile onları eşitledi sayılır yani bizde Suriye varsa onlarda da korona vara geldi olay çünkü onlarda çok daha ağır bir durum var Corona açısından
diyelim ki Dow 2015 fiyatlamasina geldi
İngiltere İspanya İtalya Brezilya ve biz ve bakmadigim diğerlerinin bir kısmı
Zaten çok düştük diye durup Dow u mu bekleyeceğiz
Hiç sanmam
Borsa buradan yukarı döner yada dönmez orası ayrı bir hikaye ama şu dolar bazında ucuzuz sacmaligini kafadan çıkarmak lazım
Ucuzluk görecelidir
Su net bir şekilde gözüküyor ki dolar bazında da görece olarak ucuz değiliz ve eğer piyasalar böyle giderse fiyatlamalarin ucu aşağıya doğru açık
Çok daha temkinli ve dikkatli hareket edip bu saymış olduğum tüm ülkeleri de en azından kabaca takip etmek gerekiyor
Arkadaslar bilmediğimden soruyorum tekrar rahatsız ediyorum sizleri bir sorum daha var aksam vadeli 106950 kapatmış gözüküyor fakat uzlası 106200 ben 107050den long pozisyon actım bu hesap kapama ne zaman yapılır pozisyonu kapattığım zaman mı
Aksam seansında işlem yaptığım için eğer gündüz kapatırsam o fiyattan mı
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.2 cent bıst için gercdekcı olmak lazım ucuzdur.....ha bu 1 cent olmayacagı anlamına gelmez bence gelır......2000lerde 80 cent olduguda var .............ha daha eskı 21.yada 40cent yanlıs hatırlamıyorsam aklımda kalmıs
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
yarın örneğin 107.500 den kapattınız 450 puan kar eksi komisyon v.s. kapattığınız anda hesabınıza yansır (komisyon kısmı gün sonu)...normal seansta aldıklarınızı ister normal seansta ister akşam seansında satabilirisiniz, akşam seansında aldıklarınızı yine ister akşam ister normal seansta kapatabilirsiniz...akşam seansının tek farkı %3 eksi/artı sınırlaması ve emir gönderirken akşam seansı kutucuğunu işaretlemelisiniz bir de akşam seanslarında limitli emir var serbest fiyatlı emir yok...
Cok teşekkürler sağlıklı günler forumdaşlar. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri