Originally Posted by pit ysk dan chp itirazına red çıkar. başka bir olasılık görmüyorum. bende olumlu çıkar diye umuyorum yoksa çok karışır herşey
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR. Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
bankalarla bu kadar..kchl,thy kapanışa doğru gelirse alışa ne ala..
Originally Posted by pit ysk dan chp itirazına red çıkar. başka bir olasılık görmüyorum. O işler öyle olmuyor artık. Hepsi sürülür yarın.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Originally Posted by sindoma53 bende olumlu çıkar diye umuyorum yoksa çok karışır herşey red çıkacak ama bence borsayı da fazle etkilemeyecek.şu noktada fiyatlara henüz tam olarak girmeyen KK kayyum hikayesi kaldı.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...
Originally Posted by alpertunga.akkus ysk kararı ne yapacak acaba uyuya mı kaldılar Seans içinde bir karar çıkmaz diyorum ben....
Paylaşımlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
ysk toplantı sona ermiş açıklama yapıcakmış
Originally Posted by pit red çıkacak ama bence borsayı da fazle etkilemeyecek.şu noktada fiyatlara henüz tam olarak girmeyen KK kayyum hikayesi kaldı. olumsuz çıkarsa kk kayyumunu onaylar bu yüzden önemli
Originally Posted by snowdancer Seans içinde bir karar çıkmaz diyorum ben.... Originally Posted by sindoma53 ysk toplantı sona ermiş açıklama yapıcakmış Tutturamadım...
Forum Rules
Yer İmleri