Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop - XIII

1. Hedef koymak doğru olmaz bence

Yanıltıcı olur

Başka şeylere bakmak lazım

Para girişi olabilir hacim olabilir ya da indikatörler falan olabilir ama destek direnç işi hem TL hem de dolar bazlı sakata gelmiş durumda bence

Çok dikkatli olmayı gerektiren bir dönemden geçiyoruz

Alıcı da olunur satıcı da ama eski ezberler yemez artık buralardan

Yani adamların durumu belli , Fransız Alman italyan İngiliz fonu mu alacak burayı

ille de alacak olsalar kendi ülkelerini alırlar şu anda , yolunmus tavuğa döndüler

Seni kim alacak ?

Evde kalmayalım da

2. Saglik bakani birazdan aciklama yapacak .

3. Ucuzluk pahalılık konusunda PD/DD de bir indikatör ama çok sağlıklı olmayabilir.

Geçen sene geri alım PD/DD değerine gelmiş ISCTR ama ben banka almam ortam normalleşene kadar.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bir de şu uzlaşma meselesi var...eğer gırtlağınıza kadar hesaptaki tüm teminatla poz açmıyorsanız uzlaşma sizi ilgilendirmez...önemsiz...o gırtlak poz açanlar için önemli...hesabında atıyorum 100 bin tl var sen 10 kontrat poz açmışsın uzlaşma senin için önemsiz...pozu kapattığın andaki fiyat senin için önemli olan...

Alıntı Originally Posted by grand-prix Yazıyı Oku
    Arkadaslar bilmediğimden soruyorum tekrar rahatsız ediyorum sizleri bir sorum daha var aksam vadeli 106950 kapatmış gözüküyor fakat uzlası 106200 ben 107050den long pozisyon actım bu hesap kapama ne zaman yapılır pozisyonu kapattığım zaman mı
    Aksam seansında işlem yaptığım için eğer gündüz kapatırsam o fiyattan mı

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Baba fark eden bir sey yok ki uzlasmada. Onemli olan senin maliyet. Uzlasiyi bosver.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Sağolun Sn. Türkoğlu gayet anlaşıldı teşekkürler.
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    bir de şu uzlaşma meselesi var...eğer gırtlağınıza kadar hesaptaki tüm teminatla poz açmıyorsanız uzlaşma sizi ilgilendirmez...önemsiz...o gırtlak poz açanlar için önemli...hesabında atıyorum 100 bin tl var sen 10 kontrat poz açmışsın uzlaşma senin için önemsiz...pozu kapattığın andaki fiyat senin için önemli olan...
    SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Altın bazen değerleniyor bazen de değer kaybediyor, halbuki aynı altın.

Öte yandan endeksler ve ülkeler öyle değil, kalitesi, verimliliği, üretkenliği artar ise parası da, toprağı da, şirketi de değerleniyor.

İsviçre Frangı şu sıralar oldukça değerli. Demek onlarda olup bizde olmayan şeyler var.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Allah rahmet eylesın
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •