Sayfa 847/919 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon
Arama sonucu : 7346 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1. 2024-2026 yıllarını kapsayan Orta Vadeli Plan'da (OVP) yer alan verilere göre; yıllık ortalama dolar kuru tahminleri 2024 için 36.78, 2025 için 43.94,

https://www.haberturk.com/orta-vadel...9716-ekonomi/2

Baskılanan dolar kuru bu haliyke bile 28 lira oldu. Zaten hükümetin , dolar kuru için 1 sene sonra beklentisi de 44 tl civarı yani 50 tl. Şu an benim için dolar =50 dir.

Kront piyasa değeri de dolar =50 tl kurundan 19 milyon dolara düştü.

19 milyon dolar biraz fazla değil mi?

biraz daha düşürün ...

mesela 15 milyon dolara veya 10 milyon dolara veya 5 milyon dolara..

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

2.  Alıntı Originally Posted by masm32 Yazıyı Oku
    Kendimden çok sana üzülüyorum. DOLANDIRILDIK

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bana üzülmene gerek yok .

Çünkü ben ya batacağım ya da kazanacağım .

Ortası yok.!!!!!!!

3.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    https://twitter.com/arifcoskun05/sta...64182184214827

6 bin kişi dinliyor "Arif COŞKUN (Algoritmarif)
    @arifcoskun05 borsa endeksi twitter space yayınını

ulan bi de istermisin biri bağlansın canlı twitter space benim yazdıklarımı teker teker anlatsın canlı yayında.

Hatta dur ben bağlanayım acaba?

6 bin yatırımcı istermisin Spek efendi?

8 milyon yatırımcının yanında , 6 bin kişi devede kulak.

sana iyisinden şöyle bi 600 bin yatırımcı gerek ki rahatlaman için işte bu yüzden kıvranıyorsun biliyorum anlıyorum seni.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    dünki Arif COŞKUN (Algoritmarif)
    @arifcoskun05 unun "Borsamızda neler oluyor , önümüzde dönemde bizi neler bekliyor ? " başlıklı twitter space canlı yayın toplam 50 bin kişi dinlemiş.

https://twitter.com/arifcoskun05/sta...64182184214827

4. Bu durumdan şirekt yönetimi bizzat sorumludur.

Sen nasıl mudahele etmessin hisseye bunca senedir, ülkede yaşanan 5 katlık 10 katlık enflasyona rağmen nasıl mudahele etmessin hisseye ?

Son 5 senede televizyon medya aracığıyla 3 kez büyük hedefler verdin .. şirket şöyle olacak ta böyle olacak ta,amerikada altüs edici güç olacağız vs vs vs . Ve sonrasında , Her defasında da hisse 3 katlık düşüşleri 3 kez yaparken , sustun . Bu ne lahana turşu bu ne perhiz?

adam bizleri, yani bu sözlerine inanıp yatırım yapanları , keriz enayi yerine koydu senelerdir.

Her defasına tekar yeniden güvenmek istedim sana , sen ise her defasında elinin tersiyle ittin bunu. Yazıklar olsun.

Ha bi de nasıl olur da şirketin kendisi hisse geri alım veya ortakların kendileri geri hisse geri alım açıklamaz?

demek ki sadece hırsız olan Spek Bey değilmiş.

buradan şu sonuç ta çıkabilir "Yönetim de hırsız." Yönetim ve "büyük ortaklar" da hırsız. Çünkü sadece 1 büyük ortak yok artık 2 büyük ortak var . Diğer büyük ortak ise bayan olan ortak ta sorumludur bu durumdan.

Yani bunlar topluca hepsi hırsız

Son düzenleme : lionnes1; 20-10-2023 saat: 19:03.

5.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Lütfi Bey sizin ,şirketi büyütebileceğinze hala inanıyorum . Ve eminim ki siz de bu Spek itinden memnun değilsiniz . Lütfi Bey, sizin de amacınızın bu Spek itini emekli etmek olduğuna inanıyorum.

Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Adamın amacı spek emekli etmek değil ki; aamın bu spekle ne eklemkler yedi...

Çıkartıp kurumsala sat indir aşağı , çıakrt kurumsala sat indir aşağı.... Yatırımcı, yatırım yaptığına pişman , adamlar vur kaç vur kaç vur kaç peşinde....

Neyse öyle bişi.

Baklalım bedelli ile birlikte ne yapacak?
    Sayın Yıldız siz haklı çıktınız bu konuda.

6. Bu arada endeks için 2025 yılı beklentim devam ediyor. Tarihe not düşülsün bugün.

Dolar zaten, baskılanmış haliyle bile 28 lirayı geçti. 2021 yılında 7 liraydı. 2021 yılından beri 4 kat yükselen doların , şu an resmi olarak 50 tl olmasına sadece yüzde 78 marj kaldı.

Bana göre zaten 50 tl şu an dolar. kişisel aile bütün masraflarımı harcamalarımı dolar =50 tl üzerinden hesaplıyorum

Tekrar bir özet geçeyim o zaman ;

doları söylemeye gerek bile yok çünkü şimdiden 50 tl diyorum ben dolara. Zaten hükümetin de OVP deki hedefi 43,9 tl .

2021 yılında , dolar 7 liraydı, bist endeksi 1300 puandaydı, yatırımcı sayısı da 1 milyon küsürdü.

yani özetle şöyle olacak..

2021 yılı = Dolar : 7 lira , Bist100: 1300 puan , Yatırımcı sayısı: 1 milyon kişi

2025 yılı = Dolar : 50 lira , Bist100 : 25000 puan , Yatırımcı sayısı: 25 milyon kişi.

7. Gözünüzün önüne alttaki grafik gelsin her zaman. Herkes kulağına küpe etsin bu yazılanları.
    Şirket 2 sermaye arttırımı gördü ( birinin içindeyiz)
    1-%200 Bedelsiz
    2-%100 bedelli verdi bu süreçte bölünme olduğu için grafikte doğrulayabiliriz.

Şimdi 2021 yılına gidiyoruz. Şirket zirvesini yapmış yeni zirveler bekliyoruz vs. ama hisse alan A1capital di sanırım hergün deli gibi alıyordu. O zamanın ünlü fenomeni gazlıyordu veriyordu gazı. neyse zirvesini gören hisse şubattan ağustosa kadar eşşeğin a.. su kaçırdı 13 liradan 5,5 liraya geldi ( şimdiki fiyata göre.)....

Ondan sonra gelen 1 senelik alçak sürünme ve hisse kıpırdamaya başladı lan dedik tamam işte budur bu sefer olacak gibi , Gartnerdan yorumlar geliyor, partnerler açıklanıyor, fuarlar vs. hisse 2,5 ayda 6 liradan 23 liraya gitti. Dedikki tamam artık kazandık olay budur. Bekleyen kazanıyormuş. O kadar bekledik kazandık dedik.

Ne hikmetse o fiyatlardanda Sn. patronumuz canımızın içi kurumsal firmaya kendi mallarını o fiyatlardan sattı ve tekrar niagara şelalesine döndü hisse..

%70 geri çekildi ve 24 den 7 tl ye geldi. Oda 9 MAYIS seçim öncesi . Burdan yükselmeye başladı 7 liradan 17, 70 liraya geldi.

Burda hesap ediyorum %152 fiyatını arttırdı. Endeks 4400 den 8500 e kadar gitti. 10x yapanlar mı dersin 20x yapanalr mı dersin daha neler neler oldu. Firmalar eski zirlerinin üstüne deli zirveler yaptı. Bizimki eski zirvesini bile göremedi.

17,69 dan haşırtdı blacboard hesabı bir şelale daha oldu 12,55 TL ye geldi. Daha da düşeri var 11,56 a kadar.

son 1 yıldır 1 tane açıklanan iş anlaşması yok bu şirketin.
    60 ın üzerinde devre kesici yemiş.

Şu anki fiyatı olan 12,55 TL taaa 10 Şubat 2021 fiyatı. Yani bu şirkete Yatırımcı olan biri geldi ve 10 şubat 2021 de yatırım yaptı diyelim. 2,5 senede hiç bir si... pardon hiç bir kar kazanamadı.

2,5 senedeki enflasyon hesabı , şirketlerin durumu ortada.

Varın hesabınızı yapın gelin yatırımcı olun. Bakın vurkaç yapılacaksa Allah ını yapıyorlar bu şirketin borsadaki kağıtlarında. Bizim gibi mallarda hep yiyor bunu...

Grafik aşağıda bakın siz karar verin.

Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

8. Bilmiyorumda
    Bazılarında para vardır.
    Bazılarında din.
    Bazılarında iman.
    Bazılarında ahlak.
    bazıların vicdan.
    bazılarında korku.

Evet Sadece parası olupta diğerlerinin hiçbiri yoksa o zaman korkacakmışsın.

Yinede gerizekalılığıma doymadan hatanın bende olduğunu kabul ediyorum. Nasıl bulaştık böyle bir şirkete....
    Yazdıklarım Yatırım tavsiyesi değildir.Kendi düşüncelerimi içerir.
    YATIRIM , harcadıktan sonra kalanı biriktirme değil , Birikimi ayırıp kalanı harcamaktır...

Sayfa 847/919 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •