Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - IV

Koca: Tüm aşılar karekodlu // "aşılar, üzerine kayıtlı olan kişi dışında kimseye yapılamaz"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sağlık Bakanı Koca: "Vatandaşlarımız aşılama programının seyrini web sayfası üzerinden canlı olarak takip edebileceklerdir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Sağlık Bakanı : Küresel salgının durdurulacağı yeni dönemin ilk günü yarın başlayacak

Sağlık Bakanı Çin’den gelen ilk aşıyı canlı yayında oldu.

Cafe Trend&amp;Trade - IV

Sağlık Bakanı : Herkesinde mutlak aşı olması gerektiğinin altını çizmek istiyorum . Bu hastalıktan korunmanın en önemli yollarından birisi aşıdır. Normal eski hayatımıza dönmek için mutlaka asi olmamız gerekiyor

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 847/1002 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •