Sayfa 847/1043 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

1.  Alıntı Originally Posted by yerli Yazıyı Oku
    hocam sizi yakalamışken şöyle bi olmip kısa vade ne gözüküyor acaba?
    olması gereken yerden tepki verdi drençler var güçlenip kırması gerekiyor hedeflerimde değişiklik yok 7.88...8.40....9.45 drençler

2.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    allah iyilik versin hocam aylık hisse ne zaman paylaşacaksiniz ??
    aylık hisse sadece isteyene özelden paylaşıyorum snkrn olayından sonra genelde paylaşmama kararı almıştım

3. Hocam aylık liste paylasmayacak misiniz yoksa yine isteyene mi paylasacaksiniz ,bir de hocam şu an mezar fiyat diyebileceğiniz uzun vade biriktirebilecek hisse var mı incelediğimiz ???

4.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    aylık hisse sadece isteyene özelden paylaşıyorum snkrn olayından sonra genelde paylaşmama kararı almıştım
    Tamam hocam

5.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    orta vade 12.50 hedefi görünüyor sabreden için güzel gördüm 5.00 üzeri daha hızlı hareket eder YTD
     Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    olması gereken yerden tepki verdi drençler var güçlenip kırması gerekiyor hedeflerimde değişiklik yok 7.88...8.40....9.45 drençler
    Çok teşekkürler Hocam ilginiz için. Ayrıca şöyle bir Aralık ayı içinde bir çalışma yapsanız da 2021 in yıldızı olabilecek hisselerden bir kaç tane bulsanız..

6.  Alıntı Originally Posted by acemi borsacı Yazıyı Oku
    hocam aylık liste paylasmayacak misiniz yoksa yine isteyene mi paylasacaksiniz ,bir de hocam şu an mezar fiyat diyebileceğiniz uzun vade biriktirebilecek hisse var mı incelediğimiz ???
    bazı düzeltmeler olacaktır beklediğim bazı hisseler var pirim yapmamış ceset fiyat 2021 için zamanı geldiğinde yazıcam

7. ACEMİ BORSACI, yerli......... ALLAH nasip ederse yarın görüşürüz sizlere iyi geceler

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    bazı düzeltmeler olacaktır beklediğim bazı hisseler var pirim yapmamış ceset fiyat 2021 için zamanı geldiğinde yazıcam
    Sabırsızlıkla bekliyorum sayın hocam bize primsiz ceset lazım😊

Sayfa 847/1043 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •