Sayfa 847/904 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon
Arama sonucu : 7228 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by matteo_didi Yazıyı Oku
    Satın Alma haberi derken, sahibi olduğunuz bir otomobili satmaya kalksanız bi yıkar , güzel parlatırsınız. Konteynır Limanı ile ilgili geri saha ve iskeleleri uzatma işi de bence buna benziyor, allayıp pullayıp görücüye çıkarmaya...
    kapasitesini artırmış...modern vinçler edinmiş...geri alanını genişletmiş...her şeyi ile hazır hale getirmiş...bu haldeki bir liman ile her şirket işbirliği yapmak veya limandan pay almak isterler...bekleyip göreceğiz...limanımızın yeri gerçekten de çok güzel ve stratejik...Çinliler genelde liman almayı severler...bölgeye bir kaç Çin şirketi geldikten sonra bakarsınız bir konsorsiyum kurup ortaklaşa bir liman alırlar... Çin şirketleri avrupaya daha rahat ihracat yapmak için arkalarını sağlama almak isteyebilirler..bunun için de bir liman şart onlara....
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. Takaslarda, Yatırım Fonlarınında hisseye geldiğini , topladıklarını görüyoruz.
    ( 369 bin 743 Ad. Olmuş. )

3.  Alıntı Originally Posted by executive Yazıyı Oku
    Takaslarda, Yatırım Fonlarınında hisseye geldiğini , topladıklarını görüyoruz.
    ( 369 bin 743 Ad. Olmuş. )
    okumuş ,bunun eğitimini almış koca koca yatırım fonlarından önce ve çok daha ucuza bu hisseyi almak da güzelmiş...onlar da bazı kokuları almışlar demek...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. Günü 70 üstünde kapatması dileğiyle, iyi haftalar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Günü 70 üstünde kapatması dileğiyle, iyi haftalar.
    dengesiz oldugu için ne yapsa yeridir...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

6.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    dengesiz oldugu için ne yapsa yeridir...
    %5 artıdayken eksi olacak nerdeyse ama bundan sonra fazla sarkma lüksü olmamalı, balayları dönemine girdik.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Artık buralarda alan almıştır, satan satmıştır sanırım. Forumdaki hareketin de azaldığından belli. Bundan sonra elimizde kalanlarla beklentilerin gerçekleşmesine odaklanmak lazım.

8. 70 geçilemedi...uğraştıracak.. ihtiyar..[emoji23]

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 847/904 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •