Sayfa 847/1006 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 8047 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop LVIII

1. Bu bunak gene rahat durmuyor...Bir halt da edemiyorlar gerçi

..............

Sky News:

ABD Başkanı Joe Biden, bu gece ABD ordusunun Orta Doğu'da askeri operasyon yapmasına izin verecek.
    Bu karar, muhtemelen Biden döneminin en önemli kararlarından olacak. İşin ucunda ABD caydırıcılığının inandırıcılığı var.
    Biden, önümüzdeki saatlerde vereceği kararın daha büyük bir savaşı engellemesini umacaktır, ancak tam tersi yaşanabilir.

2. Klasik ekonomi faizli kredi sistemine dayanıyor. Faizler çok düşer ve uzun süre oralarda kalır ise katılım bankacılığı işler, yüksek faiz sisteminde katılım bankacılığının çalışacağını düşünmek romantizm olur.

Mevcut sistem sürekli krize neden oluyor çünkü arada faizlerin yükselmesi gerekiyor, ama önceden uzun vadeli yatırım yapanlar keriz oluyor. Tepe görülmeden uzun vadeye girmiyor yatırımcılar.

Önce katılım bankacılığını geliştirelim sonra faizler düşsün yanlış bir çalışma olur.

Cevdet Akçay sebep sonuç ilişkisi yanlış kuruluyor demişti.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Zomgeneral Joe Biden, kısaca Zombi

Eline verilen kartlarla toplantılara katılıyor, zoomlamışlar, şöyle kartta yazanlar;

-Kalabalığı selamla..
    -Buyrun lütfen oturun de...
    -Geriye dön, yerine otur...

Şimdi bu harekat odasında napıyor acaba...etrafında olan biteni anlamaya çalışıyor...haritalar...durmadan çalan telefonlar...birazdan verilen kartı okur;

-ABD nin düşmanlarını vurun!....ee pardon tuvalet nerdeydi...

Uzaktan Komutalı Başkan...kısaca UKB...Zombi UKB...

Demokrasiymiş...peh...

4. Bugün twitter'da bir video vardı. Tesla araba assembly işini değiştirip %25 tasarruf yapacakmış.

Daha ucuza elektrikli araba üretip Çinlilerden ucuza satacakmış vs.

Öte yandan bu konu üzerinde düşünmeleri önemli. Klasik araba üretim yöntemleri üzerinde baskı oluşabilir.

Bana çok uygulanabilir gelmedi, kısa videoyu bulamadım ama bu videoda var.

https://youtu.be/jTccRp48MC0?t=294
    Tesla NEXT GEN EV Manufacturing SECRETS revealed | $25K Tesla
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    ne long olmaya cesaret var ne de şort. şöyle harala gürele 9.700 lere veya 10.200 lere gelse şort denicez de yavaş yavaş gidecek herhal. yukarıda 11.000 lere kadar yolu var ve longa izin vermiyor. bizde de buralardan girecek maça yok. bekleyelim gari 3-5 gün hele....
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Bist-TÜM, Dolar Bazlı

Düşüş zigzag görünüyor, çıkış da olası ikili bir zigzag'ın X tepki dalgası gibi, kendi içinde ikili zigzag da sayılır, tek zigzag da...

Diğer endeksleri vermiştim, değişen bir şey yok, en fazla ilave %3 gibi daha yukarı hareketle tepkinin sonlanması ağırlıklı ihtimal...

Yok, burası (Bist-TÜM) bir üçlü zigzagla (triple zigzag, W-X-Y-X-Z) flata (zirveye) kalkarsa, vay anasını sayın seyirciler der, bir yaşıma daha girerim. YTD

S&P ile sana destek atayım Achiles abey

6.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    S&P ile sana destek atayım Achiles abey
    Bir iki farkla o şekilde takip ediyorum evet...az daha zıbıtırsa, aşağıda ED 2 yaptığını farz ve kabul edeceğim, açıkçası beklediğim bir yapı değildi.

Aslında DJIA takip etmek daha kolay...kabak gibi bir zigzag yapıyor olmalı...bu aralar onu takip ediyorum. NASDAQ ve SPX yordu beni.

7. bir de dax a bak abey o da destekatacak mı ne

8.  Alıntı Originally Posted by abicim Yazıyı Oku
    bir de dax a bak abey o da destekatacak mı ne
    Aynı..biraz daha giderse ED bakmalı..

Sayfa 847/1006 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz