Sayfa 847/981 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 6,769 - 6,776 arası.

Konu: Viop LVIII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Federasyon başkanı Ekşi geldi gözümün önüne YETER nara atmıştıya.
    şuanda fonlama ile en büyük grup üzerinden oyun döndü bugun için
    10 sentlik bir hareket olacak 2.91 altı 2.81 basacak yada 2.98-3.08 hareketi olacak.
    şimdilik top ortada kırılımın yönünü kollamak gerek gözü kapalı atlamayın yol güzergahında taze para yok ama tuzak çok
    23.07.2024 den beri yön aşağı diyorum bana göre hala aşağı dün belirttiğim gibi dar bir alan içinde makinalarla bir anda alıyor bir anda satıyor , yukarı hareketlerde hala yabancı çıkışları mevcut ufak ufak ,şimşeğin ortodoks politika seneryosu cds,faiz,not artırımı,gri liste vs bunları satın alması için garanti verilen yabancı yatırımcı geldi işini gördü gitti malı KKM cilere ve fonlara kitledi ben garanti ve şartlar sağlanmadan yabancının geleceğine inanmıyorum .Bu yüzden piyasa tamamen badem spor sistemi bahattin, alaattin,metin ne kaldı.
    yabancı uyanık baharı yaşadı gitti yılın 2. yarısı kış mevsimi zor geçiceğini biliyor bizi kendi kendimizle bıraktı.Bu yüzden trade edebilen belirli tahtalarda onların oynadığı stoploss lu şansını deneyebilir ama aşık olmadan.Kenarda beklemek isteyen bana göre biraz daha beklemeli yada kademeli pozisyon almalı 2-3 ay hem dünyada hem bizde volilite yüksek bekliyorum.
    teknik olarak yukarda belirttiğim bant aralığında makina hareketi mevcut 2.83-2.75 dolar bazlı beklentim mevcut beklentilerim gerçekleşirse 2.75 altı haftalık kapanışlarda bizim bilmediğimiz onları bildiği bir fiyatlama mevcut olur benim seneryomda.Düşüncelerim bu yönde özelden soranlar için.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

bu arada altın ve gümüş bugün ve yarın az yatay az yukarı yönlü Cuma gününe kadar gider. birde şu var birileri altını buralardan iteliyor küçük yatırımcıya....vakti geldiğinde de sert aşağı olacak....ne zaman ...sonraki haftadan itibarem savaş çıkmadıkça altın ons bir kaç hafta için de 2450 doları ziyaret etmesini beklerim....bunu içinde sürekli fed in eylül faizi indirimi kartını kullanarak altın ve gümüş ons veririler....şimdi,lik bu hafta gördüğü zirveyi uzun süre görmez diye düşünüyorum....tek çekince SAVAŞ hali....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

99 altında piyasa göm gitsin olur bence., x100

4.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    42 hedefle alıma devam
    kontrollü yukarı hareketi sağlanıyor ince bir çizgi ekonomi yönetimi için yanlış bir hamle biriktirdiğin dövizide satarsın.İhracatçı ve sanayici onlara biraz nefes veriliyor hala ceplerinde ımf var beklenen turizm geliri gelmedi .
    Allah yardımcısı olsun ülkemizin zor bir süreç.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    KKM yi azalmadan bir şey beklemeyin.....dolares üzer....ama eninde sonunda dolasers te beklenen dual olacak....ama önce kkm yi kaldıracak çözümü bulmaları şarttttttt....
    O kısmı beni ilgilendirmiyor dayucuğum.
    Bahriyeli abi bi gemi dolusu para getirdi geçen ay bana sordu paraları napalım diye, bende yuroya gömelim dediydim belki hatırlar 35 tale miydi neyidi o zamanlar
    Bizde Her türlü para katlanır, sıkıntı yok yani
    Hamdım Piştim Yandım

viop diye bir şey varmış.
    1 koyup 3 alınıyormuş...............bazıları forumlarda bunu yazıyor....yeni adaylar viop geliyor.....

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    O kısmı beni ilgilendirmiyor dayucuğum.
    Bahriyeli abi bi gemi dolusu para getirdi geçen ay bana sordu paraları napalım diye, bende yuroya gömelim dediydim belki hatırlar 35 tale miydi neyidi o zamanlar
    Bizde Her türlü para katlanır, sıkıntı yok yani
    bu arada viop30 bir şey aldın mı verdin mi......yön nasıl beklyorsun...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    11072 den lönklerimi kapattım.

Artık tradelerimi yazmıycam para katlarken nazar değmesin diye
    Ama şunu bilin
    Burda hergün para dağıtıyorlar
    Tohatlı dayucuğum bugün vobda oldukça başarılı işlemlerim oldu, fevkaladenin fevkinde katlama yaptım.
    Sabahtan yazdım artık burda trademi paylaşmıyacam.
    Bana artık poz sorma
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 847/981 İlkİlk ... 347747797837845846847848849857897947 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •