23.07.2024 den beri yön aşağı diyorum bana göre hala aşağı dün belirttiğim gibi dar bir alan içinde makinalarla bir anda alıyor bir anda satıyor , yukarı hareketlerde hala yabancı çıkışları mevcut ufak ufak ,şimşeğin ortodoks politika seneryosu cds,faiz,not artırımı,gri liste vs bunları satın alması için garanti verilen yabancı yatırımcı geldi işini gördü gitti malı KKM cilere ve fonlara kitledi ben garanti ve şartlar sağlanmadan yabancının geleceğine inanmıyorum .Bu yüzden piyasa tamamen badem spor sistemi bahattin, alaattin,metin ne kaldı.
yabancı uyanık baharı yaşadı gitti yılın 2. yarısı kış mevsimi zor geçiceğini biliyor bizi kendi kendimizle bıraktı.Bu yüzden trade edebilen belirli tahtalarda onların oynadığı stoploss lu şansını deneyebilir ama aşık olmadan.Kenarda beklemek isteyen bana göre biraz daha beklemeli yada kademeli pozisyon almalı 2-3 ay hem dünyada hem bizde volilite yüksek bekliyorum.
teknik olarak yukarda belirttiğim bant aralığında makina hareketi mevcut 2.83-2.75 dolar bazlı beklentim mevcut beklentilerim gerçekleşirse 2.75 altı haftalık kapanışlarda bizim bilmediğimiz onları bildiği bir fiyatlama mevcut olur benim seneryomda.Düşüncelerim bu yönde özelden soranlar için.
Yer İmleri