Sayfa 848/1006 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by mavsaro Yazıyı Oku
    Doktor arkadaşlar verdikleri o kadar emeğin sonunda para kazanabiliyorlarsa helal-i hoş olsun. Yiğenim bu sene verdiği o kadar emek çaba sonunda tıp fakültesini kazandı ve üniversitedeki ders temposunu görünce gerçekten üzüldüm aylardır geceli gündüzlü çalışıyor çocuk insanlıktan çıktı. bu kadar çalışacak didinecek sonra insanlara nasıl faydalı olabilirim diye uğraşırken hasta yakınlarının saldırısına uğrayacak? hiçde adaletli bir düzen değil. aslında biz doktorların gelirini konuşacağımıza futbolcuların emlakçıların astronomik kaynağı belirsiz! gelirini sorgulasak daha mantıklı olacak
    Beni yanlış anlamışsınız, ben de doktorların eğitimine ve yaptıkları işin ağırlığına göre çok ama çok az maaş aldıklarını söylüyorum. Sadece itirazım, her konuda olduğu gibi kendi aralarında da eşitsizlik olmasınadır. Sistem onları değersizleştirmeye çalışıyor. Onlar da kendi sistemini ( hepsi değil elbette ) kurmaya uğraşıyor. Her türlü vatandaş mağdur oluyor. Akıllı vatandaş doktora bırakın şiddeti, örgütlü olarak sahip çıkmalıdır. Ben hep ataistlerin başı sıkışınca '' Allahım yardım et '' diye yakarışlarını doktorlar içinde ; vatandaşın başı sıkışınca '' hocam ne olur kurtarın hastamızı '' yalvarışı ile benzetirim. Sonuçta , doktorların %95 i gerçekten yeminine bağlı ve toplumun en zeki insanlarıdır.

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    4.50 den al 4.60 dan sat öğrendi millet alıp satmayı
    Neredeyse bir aydır 4.50 ye hiç düşmedi ki? Keşke düşse de daha çok alsam ama nerdeee???

Seçim sonucunda bile 4.54 ün altına hiç sarkmadı

3.  Alıntı Originally Posted by yeniozrumeli Yazıyı Oku
    600k 32 gün ypara garanti 17.10
    kibarca by denildi
    çarşı baştan başa .....
    yürüyelim caddede bakalım
    İcbc ve teb 19 idi, dil dökmeden.
    Bilanço sonrası diye bi değişiklik yoksa

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Neredeyse bir aydır 4.50 ye hiç düşmedi ki? Keşke düşse de daha çok alsam ama nerdeee???

Onu da anlık gördü zaten.. O gün akşam 4.57 veya 4.58 den kapattı..

5. Doktorluk gördüğüm en zor mesleklerden biri. Sabahtan aksama akadar sikayet dinlemek, evde, akraba ve arkadas ortaminda sürekli abuk subuk sorunlar dinlemek basli basina insanın enerjisini alıp goturen bir şey. Kimseyi memnun da edemezsiniz. İlac yazsaniz birturlu, yazmasan bir turlu. Sikayetim gecti iyilestim diyen de nadirdir. Verilen emegin karsilig in in maddi manevi alinmamasi da cabası. Nöbet sistemine gore calisma, mesai saati kavramının olmamasi da isin ayri zorluğu. Saygi duyulmasi gereken bir meslek. Yeri degildi belki ama yazmak istedim.

Enparada takilmaya devam ediyorum. İlk fırsatta gunluk iyi oran veren bankalardan birine yüksek bir oranla ziplayacagim.

6.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku

Cuma 4.56 dan aldım bugün 4.63 den 40 bin usd sattım.
    Nasıl düşmedi?

şimdide ballı kaymak teb marifetli faiz yiyeceğim.

7. arkadaşlar şekerbank gece gündüz de önceden kullanan müşteri kaç ay sonra tekrar kullanabilir ? benim m.t. bana gece gündüz kalktı ama size gecelik repoyu %19 dan yapalım dedi. 32 güne ise 19,40 dedi.

Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    İcbc ve teb 19 idi, dil dökmeden.
    Bilanço sonrası diye bi değişiklik yoksa
    geçen hafta vakıf 19,20 demişti.
    ona bi bakalım

Sayfa 848/1006 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz