*tcmb beklenti anketi: 2018 yıl sonu dolar kuru beklentisi 4.4352 tl (önceki 4.2220)
*tcmb beklenti anketi: Gelecek 12 ay sonu dolar kuru beklentisi 4.5776 tl (önceki 4.3306
*tcmb beklenti anketi: 2018 yıl sonu dolar kuru beklentisi 4.4352 tl (önceki 4.2220)
*tcmb beklenti anketi: Gelecek 12 ay sonu dolar kuru beklentisi 4.5776 tl (önceki 4.3306
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sn. gundwane ne demiş sn.J. J. ROUSSEAU Toplumlar hak ettiği ölçüde yönetilirmiş...
Evet haklısınız.Reel olmayan işler yaptık.Akılsız mantıksız yatırımlar ,üretimi sallamadık, varsa yoksa emlaktan köşeyi dönme.Bu dönemin biteceği belliydi.Bu ekonomik koşullar çok işsiz çok müflis yaratacak.Ama ekonomi ve matematik acımasızdır.2X2 dörtdür, amerikada da dörtdü,r uganda da malezyada da dörtdür, dün de dörtdü bugün de dört yarında dört olacak.Hesaplar buna uygun yapılmalıydı.Sanayici arkadaşa sormak lazım döviz borcu var mı.İşler iyi giderken işine yatırım mı yaptı, ev dükkan mı aldı.Tüm bunları doğru yapanlar dan da batanlar olacak ama yanlış iş yapanlar çok ama çok sıkıntı çekecek.
Yazdıklarımı okursan ne demek istediğimi anlarsın..
Dolardasın , dolardayız şu bu..
Üzerimize de para akıyor olabilir..
Ama ben bir kutlama havası göremiyorum
her 5 kuruş çıkışda adım adım iş savaşa doğrı gidiyoruz..
İnsanlar yakında venezüella gibi sokaklara döküldüğünde hükümet bu döküleleri şiddetle bastırdığında iç savaş zilleri çaldığında
ABD gel bizi bulardan kurtar demeye düştüğümüz durumda..(suriye ırak libya)
ABD gelir ve kurtarır!!!
Elimizden de dolarlarımızı bi güzel alır..
Kutlama havası olacak bir durum yok.!!
Şu an dolara bakıyorum piyasalara bakıyorum..
Kutlanacak sevinecek bir durum göremiyorum..
Şu an neyin üzerinde oturduğumuzun kimse pek farkında değil..
Öyle basit bir dolar çıktı borsa düştü 2 tane betoncu battı durumu değil!!!
Şu an benim elimde de bir miktar dolar var ama dolar 4 e düşsün 3 senede 4.20 nin üzerine çıkmasın emin olim karımı vermeye hazırım
Para bir şekilde başka yerden de kazanılır..
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Ben sadece betoncular LAYIK demiyorum inadına diyen %41`in hepsi betoncu değil ama hala tam destek diyorlarsa ne mok yerlerse yesinler acımak sadece bana ve benim gibi düşünenlere daha fazla zarar verir o nedenle layık olan herkes ve tabiki tedbirli olmayan herkes acıyı iyi çekecek beter olmadan yeter olmaz.
Yer İmleri