Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Albayrak: Mükellef Hakları İcra Kurulu kurulacak. Vergide reformu yeni vergi mimarisi, kayıtdışı ile mücadele ve mükellif hakları adı altında 3 başlıkta topladık

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Albayrak: Yeni vergi mimarimiz istihdam oluşturma hedifinin üzerine oturacak
    albayrak: Dolaylı verginin ağırlığı azaltılırken, doğrudan verginin ağırlığı artırılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Albayrak: Varlık Fonu stratejik sektörlere yatırım planlaması yapacak

daha yakınlarda bir YEP açıklamadımı bunlar
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Albayrak: Yargı Reformu Strateji Belgesi yakında bakanımız tarafından açıklanacak

Albayrak: Lojistik master planı bakanlığımız ve varlık fonumuz tarafından hazırlanacak
    albayrak: Yerli-yabancı tüm paydaşlara kazan-kazan işbirliklerinin gerçekleştirilmesi kurumsal ve uluslararası işbirlikleri ile hayata geçirilecek
    albayrak: Kısa, orta ve uzun vadede ihracat potansiyelinin belirlenerek ihracatın artırılması için uygun strateji ile ilgili adımlar atılacak

ALBAYRAK: SANAYİDE YERLİLEŞTİRME PROGRAMI MAYIS'TA AÇIKLANACAK
    Albayrak: Ticaret Bakanlığı ihracatı artırma planlarını Ağustos ayında açıklayacak
    Albayrak: Turizm Master Planı en geç Eylül ayında açıklanacak

Albayrak: Tarımda milli birlik projesi Mayıs ayında açıklanacak

Sayfa 848/1000 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •