-
Albayrak: Mükellef Hakları İcra Kurulu kurulacak. Vergide reformu yeni vergi mimarisi, kayıtdışı ile mücadele ve mükellif hakları adı altında 3 başlıkta topladık
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Albayrak: Yeni vergi mimarimiz istihdam oluşturma hedifinin üzerine oturacak
albayrak: Dolaylı verginin ağırlığı azaltılırken, doğrudan verginin ağırlığı artırılacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Albayrak: Varlık Fonu stratejik sektörlere yatırım planlaması yapacak
-
daha yakınlarda bir YEP açıklamadımı bunlar
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ 

-
Albayrak: Yargı Reformu Strateji Belgesi yakında bakanımız tarafından açıklanacak
-
Albayrak: Lojistik master planı bakanlığımız ve varlık fonumuz tarafından hazırlanacak
albayrak: Yerli-yabancı tüm paydaşlara kazan-kazan işbirliklerinin gerçekleştirilmesi kurumsal ve uluslararası işbirlikleri ile hayata geçirilecek
albayrak: Kısa, orta ve uzun vadede ihracat potansiyelinin belirlenerek ihracatın artırılması için uygun strateji ile ilgili adımlar atılacak
-
ALBAYRAK: SANAYİDE YERLİLEŞTİRME PROGRAMI MAYIS'TA AÇIKLANACAK
Albayrak: Ticaret Bakanlığı ihracatı artırma planlarını Ağustos ayında açıklayacak
Albayrak: Turizm Master Planı en geç Eylül ayında açıklanacak
-
Albayrak: Tarımda milli birlik projesi Mayıs ayında açıklanacak
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri