Sayfa 848/925 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898 ... SonSon
Arama sonucu : 7395 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

1.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Bilmiyorumda
    Bazılarında para vardır.
    Bazılarında din.
    Bazılarında iman.
    Bazılarında ahlak.
    bazıların vicdan.
    bazılarında korku.

Evet Sadece parası olupta diğerlerinin hiçbiri yoksa o zaman korkacakmışsın.

Yinede gerizekalılığıma doymadan hatanın bende olduğunu kabul ediyorum. Nasıl bulaştık böyle bir şirkete....
    Walla Ben endex e eslik etmeyecek bir hissem olsun dedim. Endex 1 düştüyse bu 3 istisnasız.

HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Yıldız Tozu Yazıyı Oku
    Gözünüzün önüne alttaki grafik gelsin her zaman. Herkes kulağına küpe etsin bu yazılanları.
    Şirket 2 sermaye arttırımı gördü ( birinin içindeyiz)
    1-%200 Bedelsiz
    2-%100 bedelli verdi bu süreçte bölünme olduğu için grafikte doğrulayabiliriz.

Şimdi 2021 yılına gidiyoruz. Şirket zirvesini yapmış yeni zirveler bekliyoruz vs. ama hisse alan A1capital di sanırım hergün deli gibi alıyordu. O zamanın ünlü fenomeni gazlıyordu veriyordu gazı. neyse zirvesini gören hisse şubattan ağustosa kadar eşşeğin a.. su kaçırdı 13 liradan 5,5 liraya geldi ( şimdiki fiyata göre.)....

Ondan sonra gelen 1 senelik alçak sürünme ve hisse kıpırdamaya başladı lan dedik tamam işte budur bu sefer olacak gibi , Gartnerdan yorumlar geliyor, partnerler açıklanıyor, fuarlar vs. hisse 2,5 ayda 6 liradan 23 liraya gitti. Dedikki tamam artık kazandık olay budur. Bekleyen kazanıyormuş. O kadar bekledik kazandık dedik.

Ne hikmetse o fiyatlardanda Sn. patronumuz canımızın içi kurumsal firmaya kendi mallarını o fiyatlardan sattı ve tekrar niagara şelalesine döndü hisse..

%70 geri çekildi ve 24 den 7 tl ye geldi. Oda 9 MAYIS seçim öncesi . Burdan yükselmeye başladı 7 liradan 17, 70 liraya geldi.

Burda hesap ediyorum %152 fiyatını arttırdı. Endeks 4400 den 8500 e kadar gitti. 10x yapanlar mı dersin 20x yapanalr mı dersin daha neler neler oldu. Firmalar eski zirlerinin üstüne deli zirveler yaptı. Bizimki eski zirvesini bile göremedi.

17,69 dan haşırtdı blacboard hesabı bir şelale daha oldu 12,55 TL ye geldi. Daha da düşeri var 11,56 a kadar.

son 1 yıldır 1 tane açıklanan iş anlaşması yok bu şirketin.
    60 ın üzerinde devre kesici yemiş.

Şu anki fiyatı olan 12,55 TL taaa 10 Şubat 2021 fiyatı. Yani bu şirkete Yatırımcı olan biri geldi ve 10 şubat 2021 de yatırım yaptı diyelim. 2,5 senede hiç bir si... pardon hiç bir kar kazanamadı.

2,5 senedeki enflasyon hesabı , şirketlerin durumu ortada.

Varın hesabınızı yapın gelin yatırımcı olun. Bakın vurkaç yapılacaksa Allah ını yapıyorlar bu şirketin borsadaki kağıtlarında. Bizim gibi mallarda hep yiyor bunu...

Grafik aşağıda bakın siz karar verin.

aslında sadece bir cümleniz herşeyin özeti.

"60 ın üzerinde devre kesici yemiş."

Borsa istanbulda kendi tarihi boyunca, 1 senede bile değil, 10 ay içinde (sene başından şimdiye kadar) bu kadar devre kesmiş olan başka bir hisse var mı ? araştırmadım ama bence yüzde 99 yoktur.

Hattan bırakın borsa istanbulu dünyada bence yok bu kadar devre kesen hisse.

3. #KRONT geçmiş olsun hepimize ikili tepe gibi duruyor. Grafiğe göre 11 lere kadar inebilir.

yatırım tavsiyesi değildir.

https://twitter.com/TemelTeknikBist/...32779755028627

#KRONT Bu grafikte ise , 2 tane dip görünüyor. Biri 10,30 dibi diğeri 8,70 civarı dibi .Yani bu grafiğe göre de, 8,70 liraya kadar düşebilir hisse.

yatırım tavsiyesi değildir.

https://twitter.com/TemelTeknikBist/...32936089379064

bu arada bu grafikleri ben paylaştım.

Bu hisse sayesinde teknik analiz az bi şeyler öğrendim . Maalef yıllardır çizdiği tepeler ovalar sayesinde bana tekniği örğetti bu hisse ki ben temez analiz yapardım hep .Teknik analize hiç bakmazdım bundan 4-5 sene öncesinde . Son senelerdir teknik analiz de öğrenmeye başladım biraz..

Not : daha önce yazmıştım buraya "amon twitter hesabımı sildiğime dair. Kedi videoları yapıp öyle zaman geçirecktim twitterda. Niyetim borsadan uzaklaşmaktı .Ama saoğlusun bu Spek efendi , yine sinirlerimi bozdu son 1 senede yaptığı hırsızlıklarla ... mecburen artık istesem de uzak kalamıyorum borsadan.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

4. twittarda "kront" hastag iyle bilgi amaçlı paylaşayımı mı hisse netteki yazılarımı ? hatta krontun yanına bist 30 hisselerin hastagınde koyarım çok daha fazla kişi görür.

mesela örnek olarak #kront #tarkm #sahol #sasa #doas #froto vs vs gibi..

şimdiye kadar paylaşmadım ve sonuç sıfır.. ( daha önce kront ile ilgili değil ama 1 sene boyunca enfalsyon ve fiyat artışları ile ilgili yazılar yazmıştım twitterda)

arkadşlar ne dersiniz? fikrinizi almak istiyorum bu konuda.

Sayın Yıldız Tozu fikriniz nedir bu konuda? fon yöneticilerine falan göndermeyeceğim. Sadece twittarda , hisse net yani burada yazdığım bilgileri hesaplamaları paylaşacağım her gün .

bu konuda fikriniz nedir? Sosyal medyanın gücünü hafife almayın .8 milyon yatırımcı gemiş borsa istanbula ve herkesin elinde cep telefonu var sosyal medyayı takip ediyor herkes.

bu konuda fikriniz nedir?

5. 1 deneme yapayım sadece 1 tweet atacağım sonra sileceğim .. bakalım kaç kişi görüntüleyecek .. Gerçi bugün haftasonu , haftaiçine göre daha az görüntülenir malum haftasonu herkes kafasını dinlendirme modunda şu an .

6.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    1 deneme yapayım sadece 1 tweet atacağım sonra sileceğim .. bakalım kaç kişi görüntüleyecek .. Gerçi bugün haftasonu , haftaiçine göre daha az görüntülenir malum haftasonu herkes kafasını dinlendirme modunda şu an .
    mecburen 2 tweet attım çünkü twitter karakter sınır var twitterda .. uzun yazılan yazılara sınır getiryor premium üyelik yoksa.

Twk teet yazınca boyle kırmızı oluyor kabul etmiyor uzun yazıyı . https://hizliresim.com/p7s8lxi

Ben de mecburen 2 tane tweet attım

7. Son durum: haftasonu olmasına rağmen 8 dakikada 50 görüntülenme . Süper istatistik bu. Yani 1 dakikada 6 kişi görüntülüyor.

8. Bu arada twitterda sadece şu an 3 takipçim var ve bu 3 kişiyi de tanımıyorum.

Sayfa 848/925 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •