Sayfa 848/996 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Valla sistemi kurguluyanlar oyun kurucular ne derse o olur.Daha evvel gitmem diyen liderler var,saddam ,kaddafi ,menderes falan,arkasında halk desteği olmayan gider,reisin gücü halkın onu sevmesiydi ,beğenelim beğenmeyelim cidden nerdeyse yüzde 50 55 seveni vardı şimdi bu yüzde 30 falandır,bence seçim kaybetse o da illa kalayım demez.
    Atı alan Üsküdari nasıl geçtiyse onun biraz daha gelişmişi ile yine geçer. Doğu'da oylar taşınıyor sayım için. Ölüler var imzasız oy var.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Sayın hkm. Urfa'nın nüfusuna bak birde sosyal yardım alan sayısına bak. 1,5 milyon kişi sosyal yardım alan var diye vali açıkladı. Normalde bur bir aileden bir kişi alabilir. 300 bin ki orda bir aile 5 kişiden fazladır 200 bin bile çok. Ama 1,5 milyon kişi alıyor.
    Sn ayasofya bu sosyal yardımlar baya baya bir ev geçindirmeye yetiyordu,millet allah reisi başımızdan eksik etmesin diyordu,şimdi dolar bazında düşünürsek o yardımlarla bile millet bildiğin aç kalıyor,ben durumu çok tehlikeli görüyorum,suçlar artacak,intiharlar bunalımlar zaten arttı,acilen bir şeyler yapılması lazım ama hala malum olaylar değişik seyrediyor.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Atı alan Üsküdari nasıl geçtiyse onun biraz daha gelişmişi ile yine geçer. Doğu'da oylar taşınıyor sayım için. Ölüler var imzasız oy var.
    Olmaz sn ayasofya olsa dükkan sizin.Nasıl ki istanbulda beceremediler gene çuvallarlar,o karar bence verildi,akp zaten bitmişti reis de gidici.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    özal, ecevit, demirel, çiller, mesut yılmaz, erbakan, erdoğan bu halkın seçtiği isimler. şimdi de imamoğlu.
    kim gelirse farketmez. bu halk seçiyor. isimlere takılmayın.
    Abi onlarla bunu bir mi tutuyorsun. YSK da %100 aym de %50 yi geçti Yargıtaya bak. Soma davasına bak ne olmuş. A dan Z ye %70 den aşağı değil biat kadrosu. Abim hangi adamı tek maaş alıyor. Her biri üçer beşer.

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    özal, ecevit, demirel, çiller, mesut yılmaz, erbakan, erdoğan bu halkın seçtiği isimler. şimdi de imamoğlu.
    kim gelirse farketmez. bu halk seçiyor. isimlere takılmayın.
    Elbet halk seçiyor da halkın seçeceği isimleri kim seçiyor o önemli.

6. Düşün bir şirket var borç batağında ve değeri 1 m dolar alır mısın ? Son paran yok illa alacak enkazı sonra ona patlatacak olay haberi yok...enayi olmak böyle bir şey

7.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn ayasofya bu sosyal yardımlar baya baya bir ev geçindirmeye yetiyordu,millet allah reisi başımızdan eksik etmesin diyordu,şimdi dolar bazında düşünürsek o yardımlarla bile millet bildiğin aç kalıyor,ben durumu çok tehlikeli görüyorum,suçlar artacak,intiharlar bunalımlar zaten arttı,acilen bir şeyler yapılması lazım ama hala malum olaylar değişik seyrediyor.
    Abi emekli maaşı, yaşlılık aylığı, bakım aylığı, korucu aylığı eğitim kira vs say say bitmez. Geçen malulen emekli biri ile konuştum. Kira yardımı 1000 TL artı gıda giyim yardımı hatta evde bakım maaşı bunları topla iki öğretmen maaşına yakın bile alır prosedür iyi olursa.

8.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Olmaz sn ayasofya olsa dükkan sizin.Nasıl ki istanbulda beceremediler gene çuvallarlar,o karar bence verildi,akp zaten bitmişti reis de gidici.
    Abi İstanbul bir hata onlar için bir daha olmaz. Hele ki RTE her türlü olur.

Sayfa 848/996 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •