Sayfa 848/1044 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,777 - 6,784 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Uzun soluklu hedefler ve buna ilişkin uğraşılar, kişi ömrünü uzatırmış, derler...

Kolaylıklar, saygılar..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,060
     Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Kalav uyuya kaldı heralde bugün tahta yine başı boş eskiye döndü ....
    Yazmaya niyetim yoktu ammavelakin sevgili Dream28 siz yazınca şeyedeyim dedim.
    Dün yani 25-04-2023 günü PKART ta idim flat çıktım. Mal taşımaya almamıştım zaten. Tahtada edindiğim izlenimi aktarayım. Aslında dün itibari ile tahtada var olan yani işlem yapanların tahtaya mal yazmamaları yani kademelerde mal olmayışı aslında yukarı ve aşağı inerken kolaylık amacı taşır. Tahtaya girecek olan acemilerin eline malı birazda sen taşı demek için, yukarı rahat çıkıyor ve trade etme şansı veriyordu. Aslında bu davetkar tutum açıkçası beni biraz rahatsız etti. Bu kadar sıkıntılı bir yerde bu kadar rahat trade ettirme imkanı vermesi olsa olsa gel kardeşim modunda olur. O yüzden bugün yaşanacakları hissettirdi bana dünden. Kolay bir tahta değil, içerde dans etmekte öyle görüldüğü kadar kolay değil. Alalım ordan satalım burdan yapacağınız bir yer olmadığını (zaten ben biliyorumda ) bilmenizi isterim. En mantıklı seçenek şahsi yorumum. Malınızı çektiğiniz trend desteğinden alın ve uzunca bir süre bekleyin. yoksa içerde sizi yerler.
    (NOT : İyiki komisyon ödemiyorum. Yoksa ceketimizi bıracaktık içerde. )
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

3.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku
    Yazmaya niyetim yoktu ammavelakin sevgili Dream28 siz yazınca şeyedeyim dedim.
    Dün yani 25-04-2023 günü PKART ta idim flat çıktım. Mal taşımaya almamıştım zaten. Tahtada edindiğim izlenimi aktarayım. Aslında dün itibari ile tahtada var olan yani işlem yapanların tahtaya mal yazmamaları yani kademelerde mal olmayışı aslında yukarı ve aşağı inerken kolaylık amacı taşır. Tahtaya girecek olan acemilerin eline malı birazda sen taşı demek için, yukarı rahat çıkıyor ve trade etme şansı veriyordu. Aslında bu davetkar tutum açıkçası beni biraz rahatsız etti. Bu kadar sıkıntılı bir yerde bu kadar rahat trade ettirme imkanı vermesi olsa olsa gel kardeşim modunda olur. O yüzden bugün yaşanacakları hissettirdi bana dünden. Kolay bir tahta değil, içerde dans etmekte öyle görüldüğü kadar kolay değil. Alalım ordan satalım burdan yapacağınız bir yer olmadığını (zaten ben biliyorumda ) bilmenizi isterim. En mantıklı seçenek şahsi yorumum. Malınızı çektiğiniz trend desteğinden alın ve uzunca bir süre bekleyin. yoksa içerde sizi yerler.
    (NOT : İyiki komisyon ödemiyorum. Yoksa ceketimizi bıracaktık içerde. )
    Geçmiş olsun Sayin selimtogrul.Ne Pkartmis be ne kimseyi bulastiriyolar ne de mal toplayabiliyor bakalım düğüm ne zaman çozulcek ? Vakfn güzel kar geldi bu arada .Saygilar...

Alıntı Originally Posted by Dagruzgari Yazıyı Oku
    Muhterem, calismalarini imkan dahilinde ilgiyle izliyorum ve cok degerli buluyorum. tesekkur ediyorum. Allah saglik sihhat versin. Ricam, Oyak Yatirim Menkul Degerler (OYYAT) ile ilgili Formet tarzi bir grafik ve yorum paylasma imkaniniz olur mu? simdiden tesekkur ediyorum. Selametle.
    OYYAT...

Önce fiyat grafiklerine baktım. Bu arda Takas verileri güncelleniyor...

Fiyat olarak çok net ve temiz bir trend oluşmuş ve bitmiş...!!!

Şimdi eğer yeni bir trend başlayacaksa bunun emârelerini görmek gerekiyor ama henüz yok...!!!

Bakalım bu durumu Takas ve AKD ile netleştirebilecek miyiz...?

[/url]

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yataya sardığı tarih olan 26.09.2022 tarihinden 19.04.2023 tarihi aralığında Takas olarak;

- Hisse sanırım bölünme yaşadığı için herkesin elindeki lot artmış durumda...

- O nedenle alttaki grafikten bir şeyler anlamaya çalışacağız...

XYA, DBY satmış, CIY almış görünüyor...

Diğerleri ise daha küçük kurumlar ve yataya sarmaya başlayınca satışa geçmişler. Bu bölgede mal dağıtımı yapılıyor gibi ama işin ilginç tarafı malı alanlar daha büyük olanlar...!!!

AKD 'ye bakınca, alışların etkin olduğu görülüyor. Üstelik Yatırım Fonları (XYA) ve yabancılar ciddi mal almışlar. Eğer birileri yabancılara mal pazarlamadı ise, yabancılar ve fonlar hisseye rağbet göstermiş durumda...

Küçüklerin elinden tüm mallar toplanıyor gibi bir izlenim var. Az önce de dediğim gibi bilinçli olarak yabancılara ve fonlara mal satışı varsa bir şey diyemem ama görünen mallar büyüklerin elinde toplanmış durumda. OYA zaten güçlü ve satmıyor...

OYA Takası...

Tüm bu durumda göz önüne alınınca, eğer birileri hâlâ hisse ile ilgileniyorsa bile, önce hissenin düzeltme yapmasına müsade edipi toplama niyetleri varsa biraz daha toplamaya çalışacaklardır...

O nedenle ilk ve en önemli destek seviyesi:

- 30.18 seviyesidir...

Sanırım bu durumu seçime kadar devam ettirecekler...

Seçim sonunda bekledikleri olursa, yeniden bir trend başlatabilecek gücü var. Her şey güvene dayalı olduğu için güven ortamı oluşursa, trend de başlar...

Şu an en az %20 düşüş potansiyeli var. Alım için uygun değil ama olumsuz bir durumda 25.79 seviyesine kadar da düşme ihtimali olduğundan, riskler düşünüp karar vermek lâzım...!!!

Bu arada eğer olurda arda ani bir yükseliş yapabilirse, hedefi görünürde 48-50 aralığıdır. Daha fazlası şimdilik hayalcilik olur...!!!

Sayfa 848/1044 İlkİlk ... 348748798838846847848849850858898948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •