Seçim ertesi izlemediğim iktidar kanallarına daha çok bakmaya başladım..
Empoze edilen şey nedir? Nasıl bir algı veriliyor ? Kitle hala nasıl bir arada tutuluyor?
İktidar bence medyayı iyi kullanıyor. Özellikle kendi seçmeninin inanması için bol sayıda video ve derinlik içermeyen anlatım var. Dil çok sade..
Bizlerin çok yumuşak karnı olan konularda muhalefete yoğun bir baskı yapılıyor...
Muhalefet de hem imkanlar açısından kendini iyi izah edemediği, hem de hala yanlış bir strateji ile devam ettiği için değişim çok zor olabilir.
Tabi bizim dna larımızda olan kula kulluk etme kültürü de bir sebep..
Sonuçta padişahlık, ağalık düzeninden yeşermiş insanlarız....
[emoji837]#SONDAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Oğan ile müzakere yapmayacağını açıkladı.
Kendime notlar... İstediğin fiyattan alamıyorsan alma, kar kaçırmak zarar etmekten iyidir!
Arkadaşlar, kimsenin demokratik hakkına karışmak haddim değil ama mevcut hükümet yönetimde kalırsa 5 yıl iktidarda kalması mümkün değil, zaten devaluasyon yaşadık 2018'de bir devaluasyon daha kaldıramaz bu ülke. Türk halkının bu süreci yaşaması kimsenim yararına değil. Sadece parasını dolara çevirip yurtdışına çıkaranların işine yarar. Kimlerin bu pozisyonda olduğunu da hepimiz biliyoruz.
Bu adam ya sağlıklı düşünemiyor ya da bilerek ve isteyerek paramızı değersizleştirmeye çalışıyor. Sebebi her ne ise bir iki yıl eziyet çekeceğiz sonra halk erken seçim için yalvaracak ama reis seçimi bekleyelim diye tutturacak.
Daha bugün video izledim adamlar köyümüzde su yok elektrik yok diye ağlıyorlar, Akp durumu biliyor ama bizim işimizi çözmüyor deyip kızıyorlar sonra da oyumuz Erdoğan a diyorlar. Tamam sen eziyet çekmekten rahatsız değilsin de çoluk çocuğunun ne günahı var.
Yer İmleri