Sayfa 849/863 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon
Arama sonucu : 7068 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: VESBE - Vestel Beyaz Eşya

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. bilanço ne zaman açıklanacak acaba?

2. Bloomberg tv de bugünkü yayında Vestel CEO'su yayındaydı. Bilançonun yarın açıklanacağını söyledi. Yarın akşam seans kapanışından sonra açıklanır.
    Yurtiçi satışlarının kendilerini şaşırtacak şekilde çok yüksek olduğunu söyledi.
    Ayrıca 3 yıl içerisinde ciro, kar ve piyasa değeri olarak 2 katına çıkma hedeflerinin olduğunu söyledi.

Alıntı Originally Posted by Coul Yazıyı Oku
    Bloomberg tv de bugünkü yayında Vestel CEO'su yayındaydı. Bilançonun yarın açıklanacağını söyledi. Yarın akşam seans kapanışından sonra açıklanır.
    Yurtiçi satışlarının kendilerini şaşırtacak şekilde çok yüksek olduğunu söyledi.
    Ayrıca 3 yıl içerisinde ciro, kar ve piyasa değeri olarak 2 katına çıkma hedeflerinin olduğunu söyledi.
    Vestel için söyledi Vesbe değil !

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku

3,çeyrek bilanço Vestel beyaz eşya 23 ekimde açıklanmış
    3,çeyrek bilanço Vestel abisi 7 kasım tarihinde açıklanmış
    Ben sonuna yetiştim programın o yüzden bir şey yazamam son bölümde beyaz eşya satışlarının iç pazarda iyi olduğunu ve ülkemizin diğer ülkelere nazaran daha iyi durumda olduğunu söyledi.
    Yazdığınız gibi yarın Vestel son çeyrek açıklanırsa yakın zamanda Vesbe de açıklanır bence bu sene 1,50 kuruş net temettü verirse iyidir ytd.

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku

Çok açık şekilde beyaz eşya ve tüketici elektroniğinde dedi, tekrar izleyin isterseniz.

Bugünkü yükseliş fake değilse 20 civarlarında kalıcılık sağlamıştır yarında yükselişin devamı mantıklı olandır izleyelim yarını ytd.

Vesbe son çeyrek açıklandıktan sonra F/K 9,48 den 7,02 düştü PD/DD 1,54 düşüş yaşadı.En kötü hisse başı net 1 TL temettü verme ihtimali yüksek bence açıkladığı son çeyrek karıyla pazartesi ve salıda yükselişe devam edeceğini düşünüyorum salı günü borsa yarım gün bayram olduğu için.Borsada da yükseliş devam edecek gözüküyor pazartesi ve salı ytd.

Diğer rakibi Arçelik F/K 14,59 normalde pazartesi ve salı Vesbe de yükselişin devam etmesi gerekir Cuma günü az %3 yükseliş yaşadı İş cepten baktım haftalık,aylık ve 3 aylık takas iyi durumda izleyelim pazartesi ve salı günlerini ayrıca borsanın ralli döneminde son çeyrek açıklanması şans oldu ytd.

Sayfa 849/863 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •