Sayfa 849/1007 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop XL

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EREGL
    kar 5.626.061
    satışlar 29.204.128
    Favök 9.764.207

Bankalar ile karıştırmamak lazım, bunlar enflasyonsuz rakamlar.
    Bak bir cevher ortaya çıktı..%50 potansiyeli %70 e çıkarıyorum..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    EREGL
    kar 5.626.061
    satışlar 29.204.128
    Favök 9.764.207

Bankalar ile karıştırmamak lazım, bunlar enflasyonsuz rakamlar.
    Güzel para...😀
    Bu da ASELSAN gibi yapmazsa yarın endeks üzerinde etkili olur...
    ASELSAN dünya kâr açıkla günü ekside kapa...😡
    Bari bilanço hatırına bugün artı kapataydın yarın eksi açardın insafsız..

3. Sabah Albaraka rüçhan muhabbeti olmuştu 0,30 ken 0,15 e düşebilir demişlerdi 0,14 kapattı

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Sabah Albaraka rüçhan muhabbeti olmuştu 0,30 ken 0,15 e düşebilir demişlerdi 0,14 kapattı
    Sürekli bedelli artıran bir şirket. Bankaların sermaye artırması sorun olduğuna işaret olabilir. Büyük bankalar emeklilere 2750 ye kadar promosyon veriyor, demek para fazla geliyor ki dağıtıyorlar. Akıllı telefon uygulamaları vs yapımı, bakımı pahalı şeyler ölçek ekonomisi istiyor. Girişim sermayesi şirketi var bence o değerlidir orada.

Bir seferinde son gün sabah 0,01 kuruşa yüklü miktar rüçhan aldım akşam 0,03 kuruştan sattım hayatımın en karlı kazancı olmuştu. Ben 10 bin lira kaybederim ama banka 1 milyon dan olur diye riske girmiştim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Piyasa dalgalı 15'ten sonra belki yön bulabilir. Alan satan batan çıkan belli olsun.
    Piyasa 15'ten sonra düzelmiş. 50 puan puan almış.

6. site bahcesinde kucucuk cocuklar oynuyor,biri diyor ki hadi kaka yapmaca oyanayalim, en çok kaka yapan kazanır bizim bist te de aynısı gecerli

7.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    site bahcesinde kucucuk cocuklar oynuyor,biri diyor ki hadi kaka yapmaca oyanayalim, en çok kaka yapan kazanır bizim bist te de aynısı gecerli
    Bugün dipten veren IS'ti 3120 den verdi 27 şort açmış bugün dipten pislik IS...Ort 31290
    GCMDE 34 adet long açmış 3150
    Kapatmadın mı bugün?

8. Şu sıralar her şeyin fiyatı yükseldi paketli ekmek kg 20 TL'den düşük yok, bunun yanında ürünler arasında dengesizlik had safhada, market ve üreticiler fiyat tutturamıyorlar. Markete gittim markalı ton balığı market markalıdan ucuz, 1 litrelik su, 1 lt gazozdan pahalı, bir markette 99 TL olan diğer markette 350 TL, irmik undan ucuz, bulgur baldo prinçden pahalı vs.

En ucuz şey malesef kabuklu ceviz onu kg 49 TL yapmışlar. Fasulye konservesi de 6 TL gibi o da ucuz.

Döviz ve finans piyasaları istikrarlı olsa ithalat ülkedeki rekabeti düzene sokuyor, döviz kıtlığı olunca saçma sapan fiyatlar bir çok alanda var.

Bir de merdiven altı üretilebilenler ile ESG (Environmental, Social and Governance), sendika, vergi vs onlara dikkat edenlerin ürettikleri arasında da aynı ürünlerde büyük farklar var.

Borsada da bu tip durumlar var. Kiminin malı kıymetli yukarıda tutuyor, kimi bulduğu fiyattan yediriyor.

Bu şekilde saçmalık bence uzun süre gitmez.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 849/1007 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •