Sayfa 849/993 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    zoruna mı gitti sana da koyarım..?
    Manic depresif bir ruh hali halk arasinda manyak diye gecer.

Adam seni muhatap kabul edip fikrini paylasiyor, sen manyak diyorsun.

Uyelere biraz ozenli hitap etmeni oneririm, zaten cogunluk senle muhatap olmamak icin yazmiyor.

Saglik cok onemli.

Ilaclarini ihmal etme.

2.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    son 3 senedir oturdugum sitede secimli genel kurul toplantisi temmuzda kimsenin olmadigi tarihte yapildi.bu yuzden secilen yonetim uc kagitci , seffaf olmayan birileri idi.

bu sene ocak ayina zamlar geldikten sonra sadece aidat konusunun gorusulecegi bir genel kurul duzenlediler.

bugun 2. toplanti yapildi.( gecen hafta ilk toplantida yeterli cogunluk olmadigindan )

toplantinin tek gundem maddesi aidat ve butce gorusulmesi idi..

konustular konustular.en son gorusu veya istegi olan var mi diye site avukati ve divan baskani sordugunda el kaldirip bugunku gundem maddesine secimli genel kurulun mayis ayinda yapilmasinin oylanmasini talep ettim.

yonetici sok oldu ahaha.

oylamaya gecildi herkes el kaldirdi.gundeme madde eklendi.ardindan toplanti icin oylama yapildi o da kabul gordu.

sayemde koca sitenin yonetimi duzgun kisilere gececek mayis ayinda.
    ahaahha gerçekten iyi koymuşun,adamların ayarı bozlumuştur...
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

3. Benim söylediğim düşündüğümü Habertürk gazetesi yazarı Sevilay yalman yazmış bir okuyun isterim.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Uyelere biraz ozenli hitap etmeni oneririm, zaten cogunluk senle muhatap olmamak icin yazmiyor.

Saglik cok onemli.

Ilaclarini ihmal etme.
    Abi. Ben herkese bu şekilde hitap ederek başlarım yaş olmak benden büyük olsun küçük olsun yada başkanım kardeşim hocam. Kırmadan dökmeden elimdeki minicik telefon ile anlatmaya çalışıyorum. Seçim öncesi benim yüzümden bir oy bile israf olmasın diye hir gür etmiyorum. Hep birlikte nice baharlara.

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Saglik cok onemli.

Ilaclarini ihmal etme.
    yaşın olmasa sana da koyardım ama uzmanlık gerekiyor, kaşınıp muhatap olan sensin sonra zoruna gidiyor..

6. Başlık dolarda yükseliş kaçınılmaz; meşajlar da kezâ çok alakalı bravooooo
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

7. Meşaj diye özellikle yazdım ki anlayan anlasın...
    ALDIĞIM HİSSEYİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞANIN DEFTERİNİ DÜRERİM... YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    1 yıllık cari açık : 48.5 milyar usd seviyesine gelmiş (o kadar net hata noksan kalemine rağmen) + dış ticaret açığı 110 milyar usd seviyesine gelmiş...

yaklaşık 690 milyar usd gsyih'sı [2022 beklenti] olan bir ülkede 110 milyar usd dış ticaret açığı konusu başlıbaşına ele alınması gerekir. dış ticaret açığı / gsyih : %16 oldu !! !! cari açık ise %7 seviyesinde ????%5'in üstü kriz işaretlerinden biri olarak bilinir.

o kadar nerden geldiği bilinmeyen paraya rağmen oranlar muazzam yükseldi. problem had safhada diyebiliriz.

Sayfa 849/993 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •