Sayfa 849/1005 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 6,785 - 6,792 arası.

Konu: Viop LXV

1. BES için tavan uygulaması var,
    sene sonuna 5 kala bu tavan(2025 için 310066 TL) uygulamasına kadar parayı yatırıp buna %30 devletten nema alabilirsiniz,
    tabi bu %30 karşılığında bu paranız BES süreniz bitene kadar orada hapis kalır, bunuda hesaba katmanız gerekir,
    örneğin kendinize güveniyorsunuz ve 11 ay ViOB ta para yaptınız, 12.ay BES yapıp bir %30 da oradan hani,..
    daha ziyade artık BES in sonuna gelenler için, 3/5 senesi kalanlar için iyi bir seçenek olabilir,..bu her sene için böyle,
    eşine çoluğuna çocuğuna BES düşünenler ve artık bitime yaklaşanlar için,...
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

2. fon tercihinde fon içeriklerini iyi öğrenmek gerekir, benim başıma geldi,..ben 2020 gibi faizlerin artacağını tahmin ettim, doğruda oldu ve STANDART FON yaptım, çünkü içeriğinde bol miktarda DİBS vardı,...süre sonra tahminim doğrultusunda faizler yükseldiği halde ben toplamda geriledim,..tabi telefon ettiğimde iyi ama STANDART fon faizler düşme eğilimideyken kazandırıyor dendi,..yani içinde DİBS var diye atlamamak gerekir, fon içeriğini bilmek iyi öğrenmek gerekli, bu çok önemli,..
    youtube de foncu ağabeyler var, bir prof bayanımız onlarla söyleşiler yapıyor,...onlarda hem iç hem de dış piyasa beklentilerini oarada paylaşıyorlar hemde buna göre kendi fon hazırlıklarını sunuyorlar,..bunları da izlemek faydalı olabilir,..onların düşünceleri burası içinde tahminlerde faydalı olabilir, eğlenirsiniz biraz, değişik bir dünya,..
    burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
    yatırım tavsiyesi değildir,...

3. İktidar elini korkak alıştırmadı... Emekliye 2 kuruş daha zam yapıldı (!)

Emekliye 2 kuruşluk dev zammın (!) maliyeti belli oldu! Bu kadar zahmet vermeseydik

Emekli zammındaki yuvarlama dikkat çekti.

TÜİK'in tartışmalı enflasyon verisi nedeniyle normalde 16 bin 880 lira 98 kuruş olması beklenen maaş, yalnızca 2 kuruş artırılarak 16 bin 881 liraya çıkarıldı.

Ekonomim'den Hüsyin Gökçe'nin haberine göre; Bu yuvarlamanın bütçeye maliyetinin ise yaklaşık 80 bin lira olduğu belirtildi.

Halk TV haberi..

Emekliler birde eylem yapıyor.
    Ic cephe güçlenmesi gerekirken.
    Sayenizde bütçeye 80 bin tl yük geldi!!!!

4. Bu tren nereye gidiyor dayı.

Memedabinizi unudman

Obo dio tobo dio. Sıfır la dio. Hedef sıfır hemuke nabacan dio.

Memedabinizi unudman ağalar. Memedabi gelenegadden devam.

Hey gidi goca manav

5. Şahsi fikrim faiz indirimleri çok büyük ve hızlı olmalı piyasanın dayanacak gücü kalmadı. Gecikme olursa İngiliz Şimşeği harcar damat ve akit grubu. Piyasa da yaprak kimildamiyor para sıkıntısı var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,217
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şahsi fikrim faiz indirimleri çok büyük ve hızlı olmalı piyasanın dayanacak gücü kalmadı. Gecikme olursa İngiliz Şimşeği harcar damat ve akit grubu. Piyasa da yaprak kimildamiyor para sıkıntısı var.
    İndirsin indirsin. Dolara gitsin hepsi.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

7.  Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    İndirsin indirsin. Dolara gitsin hepsi.
    Abi geçen gün 200 USD sattım adam baya inceledi. Her yanına baktı. Ben almam bir daha Gr alır geçerim.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi geçen gün 200 USD sattım adam baya inceledi. Her yanına baktı. Ben almam bir daha Gr alır geçerim.
    Abi, epey para ediyor 200 dolar, benim portföyün iki katı neredeyse.

Sayfa 849/1005 İlkİlk ... 349749799839847848849850851859899949 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •