Sayfa 85/1120 İlkİlk ... 35758384858687951351855851085 ... SonSon
Arama sonucu : 8957 madde; 673 - 680 arası.

Konu: Foreks Haberleri

*şimşek: Bölgesel girişim sermayesi uygulaması başlatılacak
    *şimşek: Cumhurbaşkanlığı hükümeti sistemine uygun yol haritası hazırlanacak
    *şimşek: Kefalet sigortası geliştirilecek
    *şimşek: Kurumlar arası görev ve yetki paylaşımları netleştirilecek
    *şimşek: Büyükşehir belediye kanunu yeniden düzenlenecek
    *şimşek: Kamu sermayeli kuruluşlar yönetişim kanunu çıkarılacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

*şimşek: Merkez ve taşra teşkilatı ilişkisi güçlendirilecek
    *şimşek: Yargılama süresinin kısaltılması için ilave tedbirler alınacak

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

*şimşek: 2017 dış ticaret açığı beklentisi 65,5 milyar dolar
    *şimşek: 2018 yılı ticaret açığı beklentisi 68 milyar dolar
    *şimşek: 2019 yılı ticaret açığı beklentisi 71 milyar dolar
    *şimşek: 2020 yılı ticaret açığı beklentisi 77 milyar dolar

*çekya'da 2030 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %1,453 (önceki %1,135)
    *çekya'da 2026 vadeli tahvil ihalesinde ortalama faiz %1,010 (önceki %0,740)

*abd'de mba piyasa endeksi 22 eylül'de -%0,5 ile 415,6 (önceki 417,5)

*abd'de mba satınalma endeksi 22 eylül'de %2,8 ile 231 (önceki 224,7)
    *abd'de mba refinans endeksi 22 eylül'de -%3,5 ile 1.445,6 (önceki 1.497,8)

*şimşek: Hazine'nin finansman açısından bir sıkıntısı yok
    *şimşek: Mevduat faizleri arz talep meselesidir, hazine borçlanma faizini de piyasa belirliyor
    *şimşek: Dolayısıyla birçok çeşit faiz var ve sonuçta biz sermaye piyasalarını derinleştirerek, tasarrufları artırarak, kalıcı fiyat istikrarını sağlayarak çok düşük faiz seviyesini tabii ki arzuluyoruz
    *şimşek: şu an talep biraz daha güçlü, bu taleple mevduat faizleri yüksek olunca bu kredi faizlerine de yansıyor

*brezilya'da ağustos'ta üfe aylık %0,31 (önceki -%0,99)
    *brezilya'da ağustos'ta üfe yıllık %1,66 (önceki %1,11)
    *rusya enerji bakanı: Talep arttığında opec ve opec dışı ülkelerin anlaşması en iyi şekilde sonlanmalı, bu genellikle yazın olur

*çin'in ocak-ağustos'ta hizmet dış ticaret açığı 176,5 milyar dolar-döviz düzenleme kurulu
    *çin'in ağustos'ta hizmet dış ticaret açığı 24,6 milyar dolar-döviz düzenleme kurulu

Sayfa 85/1120 İlkİlk ... 35758384858687951351855851085 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •