Sayfa 85/118 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon
Arama sonucu : 937 madde; 673 - 680 arası.

Konu: EGCYH Egeli & Co Yatırım Holding

1. Eski adı varyo idi dostum bu yalanları atarken öte yandan senedi 16 000 uçurdu 7 tl den önceki tarihlere bakabilirsin bu sahtekarlar böyle çalışır eski adı varyo ortalık bulanmasın isim değiştir hafıza sil Sonra aynı terane ohhh temiz iş tokatla milleti zengin ol posası ortada SPK savcılar vs sadece izlesin Bi tanesi çıkıp cebini karıştırdığı Yok

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Eski adı varyo idi dostum bu yalanları atarken öte yandan senedi 16 000 uçurdu 7 tl den önceki tarihlere bakabilirsin bu sahtekarlar böyle çalışır eski adı varyo ortalık bulanmasın isim değiştir hafıza sil Sonra aynı terane ohhh temiz iş tokatla milleti zengin ol posası ortada SPK savcılar vs sadece izlesin Bi tanesi çıkıp cebini karıştırdığı Yok

dostum kimse kimseye zorla bir hissee senedini aldırmıyor sattırmıyorda
    yatırımcılar hatayı kendilerinde aramalılar
    diyelimki bir yatırımcı bu hisse senedini 6,90 tl den aldı
    ister şirket sahibi iyi olsun kötü olsun farketmez ,hisse alanın yapacağı şey bellidir
    stop koymak
    şahsen ben olsam 6,90 tl ye aldığım bir hisse için 6,3 veya bilemedin 6,0 tl ye stop koyar kurtulurdum

3. Kardeş hırsız içerden olunca kilit nafile dünya kurulduğundan beri anane örf gelenek son dönem de kural yasa vs vardır aksi halde kaos tur vahşi yaşam dır
    Borsa yasayla kurulmadımı ticaret kanunu niçin yazıldı en basitinden kendi oturduğun evin kanıtı tapu değilmi o zaman sahtekarlar çıksın ne yasa ne kanun dinlemeden antin kuntin yapıp elindeki tapuyu cebindeki parayı yasal kılıfları hazırlayacak lüpleyecek sonrada suç işlediği ayan beyan ortada olan bu işlere kimse dur demeyecek niye koca koca spk var borsa bşk var savcılık mahkemeler var süs olsun diyemi buradan yazdıklarımız basit spk Şirketi ve sahibini inceleyecek kendi imzasıyla bir sürü balon haber yapıyor olmadık kişilerle şirket bağı çıkıyor(Morris algazi kırcı jeneratör ve dahası ) organize işler değilmi geçmişine bakılsın para hareketleri incelensin şirketin içini boşaltmak suç değilmi bu şartlarda borsa ya kote edilmeyi kabul ederek milletten para topladı sermaye artırımı nedir bunları bilmeden okumadan en hafifinden eee zararına çıksaydın satsaydın gibi laflar bakkal dükkanının işleten iki kardeşte bile olmaz senin yatırdığın çerez parası olabilir ama biz kural yasa güvenilirlik ten bahşediyoruz bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler mantığı değil bizimki inleterek hesap sorulur her namussuzdan nokta

4. Yükseliş yakındır diye hissediyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by centur Yazıyı Oku
    Kardeş hırsız içerden olunca kilit nafile dünya kurulduğundan beri anane örf gelenek son dönem de kural yasa vs vardır aksi halde kaos tur vahşi yaşam dır
    Borsa yasayla kurulmadımı ticaret kanunu niçin yazıldı en basitinden kendi oturduğun evin kanıtı tapu değilmi o zaman sahtekarlar çıksın ne yasa ne kanun dinlemeden antin kuntin yapıp elindeki tapuyu cebindeki parayı yasal kılıfları hazırlayacak lüpleyecek sonrada suç işlediği ayan beyan ortada olan bu işlere kimse dur demeyecek niye koca koca spk var borsa bşk var savcılık mahkemeler var süs olsun diyemi buradan yazdıklarımız basit spk Şirketi ve sahibini inceleyecek kendi imzasıyla bir sürü balon haber yapıyor olmadık kişilerle şirket bağı çıkıyor(Morris algazi kırcı jeneratör ve dahası ) organize işler değilmi geçmişine bakılsın para hareketleri incelensin şirketin içini boşaltmak suç değilmi bu şartlarda borsa ya kote edilmeyi kabul ederek milletten para topladı sermaye artırımı nedir bunları bilmeden okumadan en hafifinden eee zararına çıksaydın satsaydın gibi laflar bakkal dükkanının işleten iki kardeşte bile olmaz senin yatırdığın çerez parası olabilir ama biz kural yasa güvenilirlik ten bahşediyoruz bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler mantığı değil bizimki inleterek hesap sorulur her namussuzdan nokta

arkadaşım ortada şirket sahiplerinin veya yöneticilerinin kanunen suç sayılabilecek uygulamaları varsa gerekli yerlere şikayet edersin , şikayet ettiğin yerler şikayetinin gereğini yapmıyorlarsa bir üst merciine şikayet edersin
    inan ben şirket sahipleri kimdir bu şirket ne iş yapar onu bile bilmiyom hatta merak da etmiyom
    şirket haberlerine bilançoya bakmam ilgilenmem , bilançoya bakıp şirkete ortak mı olacam
    benim amacım şirket hisselerinin fiyat hareketlerinden faydalanarak kar elde etmek
    benim tarzım bu
    benim söylemek istediğim şey şu
    bir hisseyi şu veya bu sebeple aldığında işler tersine gittiğinde ne kadar zararı kabulleneceğini bilmeli yatırımcı
    zararına satış yapmak çok can sıkıcı bir durumdur ama hayat kurtarır
    bu şirket hisselerindeki yatırımcının ana sorunu
    zararda olmalarıdır ,
    hisse senetleri , vadeli işlemler ve opsiyon piyasaları acımasızdır
    stop hayat kurtarır

Yatırım kararları SPK'nın kurallarına göre verilmelidir. Bu konuda bir yetkim, bilgim ve deneyimim bulunmadığı için yazdıklarım, yatırım kararları verilirken kullanılmamalıdır

6. Arapça bir atasözü var ettekrar ı Ahsen vela kene 180
    Analizi iyi yapmanız lazım hukuk varsa boşluk olmaz yada az olur
    Hukuk olmazsa soygun var hırsızlık var söylediğim açık sen zararı kabullen tamam da hırsızın da suçu var karşılığı olmalı nokta

7. Stoploss mu?
    Syn.aleks,sen 7.00 den alsaydın 6.00 ya satamazdın.
    Çünkü o günlerdeki hareketi hatırlıyorum. Milleti bildiğin çarptılar.
    Hisse stop mtop dinlemedi...
    Hergün dip yapa yapa 1.00 e düştü. Hacimde yoktu...bu şirket imkb(bist) tarihinin en düzenbaz ilk 10 şirketi sıralamasına girer...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    afyonkarahisar
    Gönderi
    794
     Alıntı Originally Posted by Ayrıldagelolum Yazıyı Oku
    Stoploss mu?
    Syn.aleks,sen 7.00 den alsaydın 6.00 ya satamazdın.
    Çünkü o günlerdeki hareketi hatırlıyorum. Milleti bildiğin çarptılar.
    Hisse stop mtop dinlemedi...
    Hergün dip yapa yapa 1.00 e düştü. Hacimde yoktu...bu şirket imkb(bist) tarihinin en düzenbaz ilk 10 şirketi sıralamasına girer...
    derinliği olmayan likiditesi olmayan bu tür şirketlerde böyle durum olağan durumdur
    bu sebepledirki bu tür şirketlere yerli ve yabancı fonlar ilgi göstermez
    bu sebepledirki yaskın izlem pazarında günde 10 dakika işlem görüyor ;)
    ama genede bir yerlerden satılabilir di

b

Sayfa 85/118 İlkİlk ... 3575838485868795 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •