Sayfa 85/372 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon
Arama sonucu : 2973 madde; 673 - 680 arası.

Konu: ENJSA Enerjisa Enerji A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Ama başvuru alındı diyordu maksimum ve minimum talep 1000 girmiştim belkide ondan vermedi hem 50 lot verse ne olur vermese ne olur bakalım seans açılsın neler olacak

SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Minimum maksimum 1000 girersen tabi gelmez dostum

2. Dostlar alamayanlar muhtemelen minimum talep vs sebepli alamamistir. Ben direk tutar girerek ne kadar alabiliyorsan al dedim. Lotlar gelmis. Min lot girenler girdikleri miktarin talep ettikleri maksimumun 20de 1 olup olmadigini hesaplasin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Ben yapı kredi kullanıyorum aracı kurumu arayarak halka arza girdim ikisinide ikiside parayı geri yatırmış bi tane lor bile yok hesabimda alamadigima mi yanayım kaç gündür para blokeli ona mi yanayım başlarım halka arza

ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Talep falan hikaye hepsi düzmece maksat insanların parasını bedavadan cumaya denk getirip 3 gün repo da tutma iyi para kazanıyor bu borsa istanbul bu repo dan milletin parası üzerinden aynı milli piyango gibi olmuş borsa da

Alıntı Originally Posted by Hakandem Yazıyı Oku
    Dostlar alamayanlar muhtemelen minimum talep vs sebepli alamamistir. Ben direk tutar girerek ne kadar alabiliyorsan al dedim. Lotlar gelmis. Min lot girenler girdikleri miktarin talep ettikleri maksimumun 20de 1 olup olmadigini hesaplasin.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bende 10.000 ₺ tutar girdim, senin dediğin gibi olmadı, 9.000 küsur hesaba geri döndü.. Sağlık olsun hiç üzülmüyorum, kaybedilen bişey yok.. belkide iyi oldu borsa bu. 😀 😀

F8331 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Madem bu kadar çok talep oldu neden tabandan verdiler ?

7. Dow %-6.5 yı gördü yarın kan gövdeyi götürecek... İnşallah şu endeksteki düşüş düzeltmedir de perşembeye kendini düzeltir. Şayet endeks yükseliş trend desteği olan 115.4xx test eder iki gün üstünde kalırsa ne ala bu da perşembeye denk geliyor altında kalırsa yandı keten helva misali sela için imam getirin şimdiden derim çünkü endeks yön değiştirdi demektir...

8.  Alıntı Originally Posted by celenm8 Yazıyı Oku
    Madem bu kadar çok talep oldu neden tabandan verdiler ?
    İşte aşağıda yazdığım risk nedeniyle.

Alıntı Originally Posted by his Yazıyı Oku
    Dow %-6.5 yı gördü yarın kan gövdeyi götürecek... İnşallah şu endeksteki düşüş düzeltmedir de perşembeye kendini düzeltir. Şayet endeks yükseliş trend desteği olan 115.4xx test eder iki gün üstünde kalırsa ne ala bu da perşembeye denk geliyor altında kalırsa yandı keten helva misali sela için imam getirin şimdiden derim çünkü endeks yön değiştirdi demektir...

Sayfa 85/372 İlkİlk ... 3575838485868795135185 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •