Sayfa 85/1032 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 673 - 680 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by Proton Yazıyı Oku
    para akmaz para getiriye ve riske bakar.
    ya yüksek getiri verir geleceğini ipotek ettirirsin ya da avcunu yalarsın.
    risk seviyesi arttıkça kimse parasını uzun vadeli koymaz.
    bu iş kaba maba benzemez.
    dikkatli olun bence.
    Şimdi şöyle düşünüyorum. Ben Halk bankasının hissesini bu fiata alabilmem için ancak böyle bir haydut güç tarafından baskılanması lazım. ABD kendi batık bankalarını; mesela Bank of Amerikayı ipi çekilmek üzere idi, mortgace kredilerini halı altına süpürerek karşılıksız para basarak kurtardılar. Türev piyasalarında oluşan toksik varlıklar hala bilançolarında saklı. ( Batamayacak kadar büyük banka dediler). Kendi bankaları 20-25 F/K ve 5-6 defter değerleri ile işlem görürken , kredi derecelendirme kuruluşları vasıtası ile baskılanan bütün türk bankacılık sektörü sıkıştırıldı. İş adamları tedirgin edildi. İnanılmaz düşük F/K lar ve defter değerleri oluştu. 2.5 - 5 F/K lara , 0.5 defter değerlerine indirildi. Bu adil bir hukuk değil, Roma hukuku gibi güçlü olanın hakim hukuku. Sürdürülemez...
    Bir miktar pozisyon açılabilir. riski hack etmek içinde altın veya döviz bulundurulabilir. Neticede terazinin bir tarafı ağır basacaktır.
    Risk elbette var. Risk olmadan kazanç olmaz. Sonuçta yuvarlak bir dünyada, mağma üzerinde yaşıyoruz.
    Son düzenleme : Ayan; 28-04-2018 saat: 22:16. Sebep: ekleme

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TÜRKİYE CUMHURİYETİ
    Gönderi
    6,169
    Bol Şanslar..............iyi hafta sonları olsun......

şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :

buradan formu doldurun :

YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi

buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
    İZLEME >>> TAKİP LİNKi
    Bir Anda Sabah Olmaz Ebeda
    :

Sayın TH bu hafta için beklentiniz nedir acaba

Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla

4.  Alıntı Originally Posted by TRENDHOUND Yazıyı Oku
    DOHOL takip ettiğim bir kağıt değil ancak bir kaç kelam edeyim: Sürekli zarar yazan bir şirkettir. Mesela geçen sene 472 milyon tl zarar yazmış. Her yıl zarar yazmayı hobi haline getirmiş. Özkaynakları 2.6 milyar tl civarında. Piyasa değeri ise şu anda 2.9 milyar tl, yani hisse DD'nin 1.12 katından işlem görüyor. Yıllık cirosu gayet yüksek ancak faaliyet giderleri ile cironun maliyeti çok yüksek. Örneğin 2017'de sadece faiz gideri 566 milyon tl olmuş. Kısa vadeli borçlar 1.6 milyar tl gibi oldukça yüksek. Toplam borç 4 milyar tl den fazla. Şirketin ağırlıklı olarak içinde bulunduğu 2 sektör var, medya ile enerji. Bu 2 sektör de bana göre sorunlu sektörler. Medya sektörü kârlılığın ve büyümenin olmadığı bir sektör. Enerji sektörü ise yatırımların büyük meblağları gerektirdiği ancak bunların geri dönüşünün yeterli olmadığı sıkıntılı bir sektör. Sonuçta da büyüme potansiyeli ile kârlılığın büyük baskı altında olduğu, cazibesi pek bulunmayan sektörlerde iş yapmaya çalışan bir şirkettir DOHOL. Her sene de zarar yazmayı çok seviyor. Bu bilgilerin ışığında da TH'nın kriterlerine uymayan bir hissedir. Tabii tercih ve karar size aittir.
    Sayın TRENDHAUND
    Merhaba;
    Kıymetli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.İnanın yazdıklarınızla birlikte kafamdaki soru işaretleri dağılmış oldu.Satış kararıyla böylesine bir meblağın söz konusu olduğu bir hissenin önce 1,7 lere ardından 1,05 lere düşüşünü anlayamiyordum. Sayenizde benim açımdan anlaşılmış oldu.
    İnsan ömrü her seyi bilmeye ve öğrenmeye yeterli değildir. ancak,hayatta her zaman insanın bildiği ya da öğrendiği yerden gelmiyor.Hayat prensibimdir bu durumda benim için çıkar yol bir bilene veya bilenlerle danışmak istişare etmek. Bu güne kadar çok faydasını gördüm. Zarara uğradığımda ise bilene sordum aklın yolu bu idi nasip değilmiş dedim.
    Tekrar teşekkür ederim umarım sizde bu hisseye umut bağlamış arkadaşlarda umduğunun üzerinde bir kazanç elde eder.
    Son olarak bende bu hisseyi ve sizi takip ediyorum belki bende aranıza katılabilirim.
    Dedim ya nasip...

5.  Alıntı Originally Posted by karcal Yazıyı Oku
    Sayın TH bu hafta için beklentiniz nedir acaba?
    Kısa vadede yön çizmek imkansız, her şey olabilir, her türlü harekete şahit olabiliriz ancak ben Mayıs sonuna kadar kağıtta ciddi bir hareket bekliyorum. %75 olasılıkla bu ciddi hareket yukarı yönde olur, %25 olasılıkla da aşağı yönde. Bakalım, hangi yönde gerçekleşeceğini zaman gösterecek.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

6.  Alıntı Originally Posted by NASİP Yazıyı Oku
    Sayın TRENDHOUND....Kıymetli vaktinizi ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim. İnanın yazdıklarınızla birlikte kafamdaki soru işaretleri dağılmış oldu.............Tekrar teşekkür ederim umarım sizde bu hisseye umut bağlamış arkadaşlarda umduğunun üzerinde bir kazanç elde eder. Son olarak bende bu hisseyi ve sizi takip ediyorum belki bende aranıza katılabilirim. Dedim ya nasip...
    Rica ederim.

HALKB'nin durumunu görüyorsunuz, son 8 aydır aşırı bir satış baskısı altında, hala da bu baskı tüm şiddetiyle sürüyor, yukarı tepkiler kısa soluklu oluyor ve aşağı yönde baskılanma süreci tekrar başlıyor, hissedeki belirsizlik hat safhada, hemen herkes bankaya olumsuz bir perspektiften bakıyor, tahtada alıcı da yok maalesef, tahtadaki tüm oyuncular ya günlüğe ya da çok kısa vadeye odaklanmış olup al-satlarla ve/veya açık pozisyonlarla para kazanmaya çalışıyorlar, senin anlayacağın an itibariyle bu hisse tam bir kumar hissesidir.
    27.80 maliyetli YKBNK leri 3 ay 10 gün sonra %14 net kar ile 31.70 ten satıp ful nakde döndüm.

7. Öte yandan Akbankın 31.3.2018 itibariyle konsolide aktifleri 348 milyar tl, 2018 1Ç net kârı 1.7 milyar tl. Aktiflerde 2017 ye oranla %15 gibi bir artış bekliyorlar 2018 de. Halkbank, YKBNK, AKBNK konsolide aktifler açısından hemen hemen ayni seviyedeler ve TR'deki toplam aktiflerin her biri kabaca %10 una sahip. Akbankta takipteki krediler oranı 2017'ye göre düşmüş, aktiflerin %1.9 u kadar ve TR ortalamasının altında. Öte yandan bunlar için 4.5 milyar tl karşılık ayırmışlar. Halkbanktaki takipteki kredilerin aktiflere oranı ise %2.9.

8. Amerikansesi.com daki haber

Hakan Atilla kaç yıl hapis cezası alacak? Amerika’nın Sesi dava sürecini en başından itibaren izleyen New York Barosu ve New York Güney Bölgesi Federal Mahkemesine akredite avukat Cahit Akbulut’a sordu.

11 Nisan’da yapılacağı açıklanan karar duruşmasının iki defa ertelendiğini hatırlatan Akbulut, Atilla’nın 10 yıl civarında ceza alabileceği düşüncesinde.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 85/1032 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •