Sayfa 85/804 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon
Arama sonucu : 6430 madde; 673 - 680 arası.

Konu: NUGYO nurol gmyo

1. o değilde bizim bir berber vardı usa da ona ne oldu bilen var mı?

2. Ne yaptı şimdi bugün bu))))))

3. GÜNLÜK

YTD.Çizim hiçbir öneri içermemektedir.

4. O sene bu sene ;)

5. Sinterklass... hoe is het? Neresindensin pindakaas ulkesinin?

6. Oyuncuların sevdiği bir kağıt, bu açıdan her zaman yukarı hareket potansiyeli var,

Ana şirket mali yapısına bakılınca hissenin kısa dönemli primlenmesini destekleyen gerçekçi bir durum yok.

Döviz bazında finans borç 750 milyon ve döviz sürekli çıkıyor finans yük artıyor. Birde 550 milyon ticari borç. Toplamda 1.3 milyar borç yükü.

Buna borçlara karşım şirketşn 200 milyona yaklaşan alacakları var. Ve projelerde satılmaya hazır üniteler var. ünitelerin çoğu satılmış görünüyor ama bundan sonra satılacak kaç ünite kaldı vecburlardan ne kadar nakit üretilir? Bu satışlardan borçları taşıyabilecek kadar kaynak sağlayabilir mi??

Şuan hisse defter değeri 2.50 clvarı. Dönemsel ünite teslimatlar kar görüneceği için hisse defter değeri yükselecektir. Bu olumlu tarafı, ama şuan zaten hisse 4.50 civarında işlem görüyor.

Defter değeri dahada yükselsede finans durumunu düze çıkarmadan reel koşullarda primlenmesini beklemek zor. Ama kimse hisse çıkmaz diyemez çünkü yurdum borsasında her zaman spek dokunuşlar mümkün.

7.  Alıntı Originally Posted by YTD Yazıyı Oku
    Sinterklass... hoe is het? Neresindensin pindakaas ulkesinin?
    Ben istanbuldayım ama isimde oranın sinterinden bahsetmek istedim doğrudur
    Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

8. Kağıt cok sıkıştı ..bir iki seanasa aşağı veya yukarı bir yöne kırılması lazım ...Y.T.D.

Sayfa 85/804 İlkİlk ... 3575838485868795135185585 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •