endeksle hareket etmemiş 9 aylık kötü bilançodan sonra basmışlar kağida sanırım 10 lu fiyatları hakediyor karı güzel sektör de öyle takibe almakta fayda var YTD
endeksle hareket etmemiş 9 aylık kötü bilançodan sonra basmışlar kağida sanırım 10 lu fiyatları hakediyor karı güzel sektör de öyle takibe almakta fayda var YTD
https://www.kap.org.tr/Bildirim/805937
Geçen bilançodaki sorunu açıklamışlar. (Ufak tefek başka sorunlar da var çok önemli değil.)
Kişisel düşüncem, şirketin muhasebe kısmı zayıf sanırım ya da tecrübesizler.
Önemli değil, fiili durumda ve işleyişte herhangi bir sorun yok bence, şirket iyi kendi kriterlerime göre, bu nedenle taşımaya devam ediyorum.
2020 yılında da endeks üstü getiri bekliyorum.
Yeni yatırım, büyüme ve karlılığın artması da beklentilerim içinde..
Herkese hayırlı kazançlar, mutlu ve sağlıklı yıllar dilerim.
Ülkemiz ve ekonomimiz adına daha iyi bir yıl geçiririz umarım..
Günaydın arkadaşlar ,hayırlı seneler hayırlı kazançlar herkese,
kap açıklamasını defalarca okudum,kendi adıma sehven kelimesini aradımbulamadım...
yani bilerek yapılan bir işlemi çok dikkat çektiği için düzeltme veya açıklama ihtiyacı duyduk anlamı çıkardım..
bedelsizi bile öyle planladılar ki tadını çıkaramadı kimse...
velhasıl yabancı sermayeli bir firma bile denetime tabi olmayan dönemde kafa karıştırmayı göze alabiliyor....
yani herkes malının başında sahip çıkıyor...
biz de yan tahtalardan asıl tahtamıza döndük bekliyoruz...
ne yaparlarsa yapsınlar firmanın ederini saklayamayacaklar...
bekleyelim... görelim...
Gelir tablosunda en fahiş farklılık olan Genel Üretim Giderlerindeki artıştan hiç bahsedilmemiş. Kaldı ki yaptıkları açıklama da kamuoyunun anlayacağı dilden bir açıklama değil. Dediğiniz gibi muhasebe kayıtlarında bilerek bazı değişiklikler yapmışlar ve bunu yatırımcıların anlamasını istemiyorlar.
Sessizde topluyor vatandaş işi biraz uzun sürecek sanki.
saatlik..
eski grafikleri aramakla zaman harcayamayacağım..
sonuç şu..
kısada oluşan yükselen tirendi korudukca sorun yok..
göstergesi alım noktasına yaklaştığını gösteriyor..
tirende kadar salınım normaldir..
tabi bence..
günlük..
göstergesi tam yerinden yukarı dönmüş..
umarım devam eder..
Yer İmleri